Nyheder

Konference: Kom med på den grønne omstilling

Bæredygtig Bundlinje, Bæredygtig Produktion 3.0 og Væksthus Hovedstadsregionen inviterer til konferencen “Kom med på den grønne omstilling” Konferencen er målrettet små og mellemstore virksomheder, der gerne vil i gang med den grønne omstilling. Oplev blandt andet Flemming Besenbacher og hør erfaringer fra andre SMV’er, der er i gang.

læs mere

To nye rapporter: Smart City-udviklingen i Greater Copenhagen

Gate 21 har været tovholder for to nye rapporter om Smart City-udviklingen i Greater Copenhagen. Rapporterne stiller blandt andet skarpt på udviklingen af et sammenhængende WiFi-net samt tidssvarende mobil- og bredbåndsdækning, og hvordan digitalisering, data og intelligente byløsninger kan bidrage til en bæredygtig byudvikling. Begge rapporter er udarbejdet for Region Hovedstaden.

læs mere

Solcellekonference: Hvem kan du møde til paneldebatten?

Konferencen, Solceller – en del af fremtidens energisystem, inviterer til fælles fornyelse af solcelledebatten. Deltagerne vil blive præsenteret for gode cases, få ny viden og opleve en paneldebat drøfte mulige veje frem. Der er få pladser tilbage, men du kan stadig nå at sikre dig en plads.

læs mere