COVID-19 // Den grønne omstilling fortsætter målrettet hjemmefra – læs mere her

Hack the crisis

We invite you to join this 48h non-profit online hackathon to fight the COVID-19 crisis.

Læs mere om, hvordan Gate 21 arbejder med verdensmål 11 her  

Læs mere om, hvordan Gate 21 arbejder med verdensmål 17 her

 

Gate 21 er partnerskabet for grøn omstilling

Vi samler
▪ Regioner

▪ Kommuner
▪ Virksomheder

▪ Vidensinstitutioner

i Greater Copenhagen, der arbejder for at accelerere den grønne omstilling.

VORES FOKUS

Gate 21 skaber grøn omstilling ved at udvikle nye energi- og ressourceeffektive løsninger inden for:

▪ Energiomstilling
▪ Smarte Byer & Lokalsamfund
▪ Bæredygtig Mobilitet
▪ Cirkulær Økonomi & Ressourcer

 

Partnerskab for handling

Partnerskabet i Gate 21 arbejder for at accelerere grøn omstilling og vækst i Greater Copenhagen. Sammen finder vi løsninger, der reducerer CO2-udledningen og realiserer energi- og ressourcebesparelser.

Siden 2009 har Gate 21 skabt stærke resultater og med dem vist nye, konkrete veje til grøn omstilling. Gate 21 har i sine første 10 år drevet mere end 100 grønne projekter til en værdi af mere end en milliard kroner. Gate 21 er blevet en af Danmarks førende organisationer for grøn omstilling, der sammen med kommuner, regioner, virksomheder og forskningen tester og udvikler konkrete løsninger til et bæredygtigt Danmark.

Vi kan derfor tilbyde et stærkt, velafprøvet partnerskab for offentlig-privat innovation og dermed gøre vores til at løfte de ambitiøse målsætninger for den grønne omstilling.

 

Hvad kan du finde på gate21.dk

Her på siden kan du finde vores mange projekter for grøn omstilling. Se for eksempel Bæredygtig Bundlinje 2.0, der sammen med 100 små og mellemstore virksomheder udvikler grønne og cirkulære forretningsmodeller. Eller projektet Energi på Tværs som samler kommuner, forsyningsselskaber og videninstitutioner i tæt samspil om fremtidens energisystem.

Du kan finde vores mange Masterclasses, konferencer, seminarer og arrangmenter, der gør dig klogere på den grønne omstilling. Dem holder vi mere end 70 af hvert år.

Du kan tilmelde dig vores nyhedsbrev og holde dig opdateret på den nyeste viden fra vores mange projekter om den grønne omstilling .

Og så kan du se vores ambitiøse partnerkreds, der arbejder for at accelerere den grønne omstilling.