Alexandra Instituttet er ny partner hos Gate 21

af | dec 18, 2018

GTS-instituttet har fingeren på IT-pulsen og bringer værdifuld viden om data, sikkerhed og digital borgerinddragelse med ind i partnerorganisationen.

Det er en stor glæde for Gate 21 at kunne byde Alexandra Instituttet velkommen som partner. Alexandra Instituttet er ét af Danmarks syv GTS-institutter (Godkendt Teknologisk Service) og er dermed godkendt som et institut, der kan omsætte forskning til vækst. Instituttet er specialiseret i at hjælpe offentlige og private aktører med at anvende den nyeste IT-forskning og -teknologi inden for blandt andet big data, dataplatforme, udstilling af data og inddragelse af borgerne i byernes udvikling. Disse kompetencer er særligt relevante i forhold til arbejdet med smart urbanisering, som Gate 21 har fokus på.

 

Fakta om Alexandra Instituttet

Alexandra Instituttet er ét af Danmarks syv GTS-institutter (Godkendt Teknologisk Service) og er dermed godkendt som et institut, der kan omsætte forskning til vækst. De bringer den nyeste viden fra it-forskning i spil, så kunderne kan udvikle innovative, it-baserede produkter og services – og opnå nye forretningsmæssige gevinster med digitalisering.

Alexandra Instituttet har eksisteret siden 1999 og har 113 ansatte.

Læs mere om Alexandra Instituttet her.