FORLØB OM MINDRE MADSPILD

Lær, hvordan du reducerer madspild

Perioden 13. januar – 7. maj 2020

Er du en lille eller mellemstor virksomhed, og vil du lære mere om, hvordan du reducerer madspild? Så kan du med fordel tilmelde dig et rådgivnings- og undervisningsforløb styret af Hotel- og Restaurantskolen. Som deltager skal du afsætte cirka tre dage til forløbet, som består af et besøg fra Hotel- og restaurantskolen hos virksomheden, to dages kursus og et afsluttende besøg.

Forløbet henvender sig primært til køkkenpersonalet, men alle personalegrupper i virksomheden vil blive inddraget.

Sted: Hos virksomheden og på Hotel- og Restaurantskolen

Tilmeldingsfrist: Senest torsdag den 20. februar 2020 

Forløbet er en del af temasporet om madspild i projektet Bæredygtig Bundlinje 2.0, og afholdes af Københavns Kommune i samarbejde med Hotel- og Restaurantskolen. 

Der er lukket for tilmeldinger, men kontakt os, hvis du vil høre om vores andre tilbud

Arrangementer

Find flere arrangementer, der passer til dig og din virksomhed her. 

Download brochure om temasporet om madspild her