Bæredygtig Bundlinje var et projekt, der gav 100 små- og mellemstore virksomheder (SMV’er) i Region Hovedstaden mulighed for at få udviklet en grøn forretningsplan, som kunne forbedre deres energi- og ressourceeffektivitet, konkurrenceevne og derved bundlinje.

Bæredygtig Bundlinje er et projekt, der giver 100 små- og mellemstore virksomheder (SMV’er) i Region Hovedstaden mulighed for at få udviklet en grøn forretningsplan, der kan forbedre deres energi- og ressourceeffektivitet, konkurrenceevne og derved bundlinje. Det foregår i tæt samarbejde med kommuner og erhvervscentre, som i forvejen har tæt dialog med lokale virksomheder.

Projektet gennemføres fra ultimo 2015 til foråret 2019 og ledes af Cirkulær Økonomi-teamet i Gate 21. 

Cirka 50 procent af projektet er finansieret af Den Europæiske Fond for Regionaludvikling (EU), mens Region Hovedstaden (Vækstforum) og  partnere i projektet støtter med 25 procent hver.

Bæredygtig Bundlinje har som formål at udbrede energi- og materialeeffektiviseringer samt cirkulær økonomi i små og mellemstore virksomheder i Region Hovedstaden. Projektet har fokus på at samarbejde med et stort antal virksomheder, der ikke tidligere har arbejdet med den grønne dagsorden. Projektet er det første af sin slags, der arbejder med grøn og cirkulær omstilling hos de mindre virksomheder i Region Hovedstaden.

KONTAKT

Projektleder
Lise-Lotte Schmidt-Kallesøe

liselotte.schmidt.kallesoe@gate21.dk

Varighed

Oktober 2015 – April 2019

Partnere

Gate 21, Københavns Kommune, Frederikssund Erhverv, Aalborg Universitet København, Allerød Kommune, DTU, Fredensborg Kommune

Vil du høre mere om din virksomheds grønne muligheder? 

Hvis din virksomhed ønsker at høre om mulighederne for at arbejde med grøn omstilling, kan du kontakte Lise-Lotte Schmidt-Kallesøe på liselotte.schmidt.kallesoe@gate21.dk eller tlf. 5369 7008.

Ligger din virksomhed i en af disse kommuner, kan du med fordel kontakte følgende

Københavns Kommune:
Grønne Erhverv, Thomas A. Christensen, e-mail: thoach@kk.dk

Frederikssunds Kommune:
Frederikssund Erhverv, Patrick Zaubitz, e-mail: paz@frederikssunderhverv.dk

Allerød Kommune:
Natur og Miljø, Rasmus Møller Bøggild, ramb@alleroed.dk

Fredensborg Kommune:
Johan Vedel, jove@fredensborg.dk

Se film om virksomhederne og kommunernes grønne indsats i Bæredygtig Bundlinje 1.0 her