HAR DU EN  VIRKSOMHED I BYGGEBRANCHEN?

I Bæredygtig Bundlinje 2.0 får virksomheder i byggebranchen mulighed for at arbejde med grøn og cirkulær forretningsudvikling.  Vil du for eksempel gøre virksomhedens logistik grønnere, undersøge mulighederne for at køre på el i stedet for gas og benzin, eller har du ambitioner om at indføre cirkulære principper i materialebruget?

Så er Bæredygtig Bundlinje 2.0 muligvis noget for dig.

I Bæredygtig Bundlinje 2.0 arbejder kommuner, uddannelsesinstitutioner og brancheorganisationer sammen om at hjælpe små og mellemstore virksomheder med at få en grønnere og mere cirkulær profil.

Dansk Byggeri er med som en af de centrale partnere i projektet og vil bidrage med en stærk faglig og branchemæssig indsigt. I projektet vil de blandt andet:  

  • Følge virksomhederne i projektet og sørge for, at de kommer godt igennem deres individuelle forløb.
  • Kommunikere om projektet og dets aktiviteter og resultater til via egne kanaler – såsom nyhedsbreve, sociale medier, gå-hjem-møder samt medlemsmagasinet ”Byggeriet”, der henvender sig til alle Dansk Byggeri’s medlemmer.
  • Agere vært for udvalgte netværksaktiviteter og workshops i forbindelse med de temaspecifikke indsatser.

 

Vil din virksomhed deltage i projektet? 

Du kan ansøge om at deltage i Bæredygtig Bundlinje 2.0 her. Du kan kun deltage, hvis du er en virksomhed beliggende i Region Hovedstaden.

Hvis du vil vide mere overordnet om projektet, kan du kontakte Lise-Lotte Schmidt-Kallesøe for mere information:
liselotte.schmidt.kallesoe@gate21.dk / 5369 7008.

Gode erfaringer

Vi har tidligere hjulpet virksomheder i byggebranchen med at indfri deres grønne og cirkulære potentialer.

I Bæredygtig Bundlinje 1.0 fik Garant Udlejning hjælp til at udvikle en model, hvor udtjent professionelt værktøj blev genanvendt hos private borgere i stedet for at blive kasseret. Hos søstervirksomheden Nethire har man desuden arbejdet videre med, hvordan Nethire og Garant kan arbejde henimod et endnu større fokus på FN’s verdensmål. Resultatet var et besparelsespotentiale på i alt 25 tons CO2 årligt.

Dyk eventuelt ned i vores casebank, hvis du vil læse flere cases.