DTU DIPLOM

DTU Diplom er videnspartner i Bæredygtig Bundlinje 2.0. De har ansvar for at tilrettelægge forløb for de virksomheder, der deltager i de cirkulære spor.

Her vil deltagende virksomheder via DTU Diploms program Innovation Pilot få tilknyttet studerende, som hjælper med at udvikle en cirkulær forretningsmodel, som en DTU-lektor og siden en konsulent hjælper med at modne og gøre markedsparat.

Derudover er DTU Diplom også med til udvikle et værktøj til screening af virksomheder og bistår ved en del af projektets evaluering.

 

DTU Diploms arbejde med bæredygtighed

FN’s verdensmål indgår i alle DTU’s diplomingeniøruddannelser fremadrettet. Hos DTU Diplom arbejder studerende med bæredygtighedsudfordringer på alle områder, såsom byggeri, energi, produktion, transport, etc. Institutionens medarbejder samarbejder derudover med små og mellemstore virksomheder om alskens udfordringer, heriblandt bæredygtig forretningsudvikling.

Det er i denne sammenhæng, at DTU Diplom er videnspartner i Bæredygtig Bundlinje 2.0. Her får de mulighed for at aktivere deres studerende og lektorer i virksomhedskonkrete forløb om bæredygtighed.

Kontakt

 

Samuel Brüning Larsen

Center for Diplomingeniøruddannelse, DTU Diplom

93510784

sbla@dtu.dk

 

Martin Jensen

Center for Diplomingeniøruddannelse, DTU Diplom

31964897

majens@dtu.dk