START MED ET GRATIS ENERGITJEK

Som virksomhedsejer med fokus på den daglige drift, kan det måske virke som en stor mundfuld at skulle til at udvikle nye grønne forretningsmodeller.

Det har vi taget højde for i Bæredygtig Bundlinje 2.0 og sammensat forløbet, så virksomheder uforpligtende kan starte med at blive screenet og få et energitjek med særligt henblik på at identificere potentielle tiltag, der både kan spare virksomheder på bundlinjen og samtidig også give dem en fod inden for i den grønne omstilling.

Det har 25 virksomheder fra syv forskellige brancher allerede gjort. Vi har samlet hovedresultaterne fra energitjekkene, så du kan dykke ned i besparelsesmuligheder, økonomiske potentialer og diverse indsatser.
Find dem her >

I projektet har vi to partnere, der står for energitjekkene:

EnergiTjenesten er en uvildig udbyder af energirådgivning med repræsentation i alle landets regioner.  Energitjenesten har hjemme i Høje-Taastrup og kan bistå med at undersøge virksomhedens matrikel for potentialer for energibesparende tiltag. Læs mere om deres tilbud i projektet ved at klikke på pdf’en i højre spalte.

GI Contractor rådgiver og understøtter private og offentlige virksomheder i at udvikle deres organisation i en miljøvenlig og bæredygtig retning. I Bæredygtig Bundlinje 2.0 bistår de med energitjek af virksomheders matrikel. Læs mere om, hvad de kan tilbyde ved at klikke på pdf’en i højre spalte.

For at få adgang til et energitjek skal din virksomhed være deltager i Bæredygtig Bundlinje 2.0. Du kan ansøge om deltagelse her. Det er gratis at deltage i projektet, men vi forventer du er virksomhed interesseret i grøn omstilling.

Projektet er for virksomheder beliggende i følgende kommuner:

  • Ballerup
  • Brøndby
  • Egedal
  • Gentofte
  • Hvidovre
  • Høje-Taastrup
  • Københavns Kommune
  • Rudersdal Kommune

Hvis du vil vide mere om energitjekkene, kan du kontakte projektleder Lise-Lotte Schmidt-Kallesøe, liselotte.schmidt.kallesoe@gate21.dk, tlf. 5369 7008

Download brochure om EnergiTjenestens tilbud

Download brochure om GI Contractors tilbud her

Partnere

Projektet er et samarbejde mellem kommuner, brancheaktører og vidensinstitutioner.

Projektets partnere består af Københavns Kommune, Rudersdal Kommune, Miljø- og Energicentret i Høje-Taastrup, Egedal Kommune, Gentofte Kommune, Ballerup Kommune, HORESTA, Wonderful Copenhagen, Hotel- og Restaurantskolen, Dansk Byggeri, GI Contractor og Energitjenesten.

Projektet ledes af Gate 21.