FILM

Hvad skal din virksomhed tage med sig ud af coronakrisen?

Vi har sat fremtidsforsker Liselotte Lyngsø fra Future Navigator i stævne hos Sølyst, for at høre hendes bud på, hvad de små og mellemstore virksomheder skal tage med sig ud af coronakrisen – og om hun tror, at den grønne omstilling stadig vil have plads i toppen af virksomhedernes dagsorden, når vi kommer ud på den anden side.

Fra just in time til just in case: Lokale netværk bliver centrale i arbejdet for at sikre robusthed og forsyningssikkerhed. Se den her. 

Fra dumme CO2 til kloge CO2: Den teknologiske udvikling buldrer afsted under corona. Hvordan kan virksomheder bruge teknologien til at optimere forretningen? Se den her. 

Fra samfundssind til samfundsvind: Coronakrisen har givet en mavepuster – efter corona bevæger vi os væk fra buffet til individualiserede tilbud. Se den her. 

Fra rejsedestination til krigsallieret: Grænserne er lukkede under coronakrisen, men alligevel har det globale udsyn aldrig været større. Se den her. 

Har du overvejet at få et gratis energitjek? 

Der er penge at spare ved energieffektiviseringer og ved at deltage i Bæredygtig Bundlinje 2.0 kan du få et gratis energitjek fra en af vores energirådgivere. 

Læs mere her. 

Lad dig inspirere af andre virksomheder

Flere end hundrede virksomheder har udviklet grønne forretningsmodeller i regi Bæredygtig Bundlinje-indsatserne. I vores casebank kan du lade dig inspirere af en række virksomheder fra forskellige brancher, der har arbejdet med en bred vifte af grønne tiltag.

Find casebanken her. 

Ansøg om at være med i Bæredygtig Bundlinje 2.0 

Udfyld ansøgningsskemaet, så kontakter vi dig hurtigst muligt og drøfter dine muligheder i projektet. 

Ansøg her