Strategiske samarbejdspartnere

I Bæredygtig Bundlinje 2.0 er vi altid interesserede i nye samarbejder. På denne side kan du læse om andre projekter, som vi samarbejder med om at skabe grøn omstilling i små- og mellemstore virksomheder.

Samarbejde med ECSMV  

Ringkøbing-Skjern Kommune driver regionalfondsprojektet ECSMV. Her hjælper de virksomheder i Region Midt med at opnå energieffektivitet og CO2-besparelser. Det er et formål og fokus, der læner sig meget op af, hvad vi laver i Bæredygtig Bundlinje 2.0. Derfor har de to projekter indgået en samarbejdsaftale, som giver følgende fordele:

  • Gensidig løbende vidensdeling
  • Udveksling af materialer/værktøjer
  • Invitation til hinandens arrangementer
  • Gennemførsel af relevante arrangementer sammen

Du kan læse mere om ECSMV ved at klikke her.

Driver du selv et regionalfondsprojekt og kunne være interesseret i at indgå i samarbejde med Bæredygtig Bundlinje 2.0? Så kontakt projektleder Lise-Lotte Schmidt-Kallesøe på liselotte.schmidt.kallesoe@gate21.dk eller telefon 5369 7008.

.

Læs om Bæredygtig Bundlinje 1.0

Bæredygtig Bundlinje 2.0 er en videreudvikling af projektet Bæredygtig Bundlinje 1.0, hvor 100 små og mellemstore virksomheder i Region Hovedstaden udviklede grønne forretningsplaner. Resultaterne har vi samlet i film, en casebank og en publikation. Se meget mere her.