VIDEN OG RESULTATER

Energitjek hos 40 SMV’er

I denne rapport finder du resultaterne af energitjek hos 40 små og mellemstore virksomheder. Hver virksomhed har fået undersøgt, hvor meget el og varme, de kan spare – og ikke mindst hvordan. Virksomhederne har deltaget i Bæredygtig Bundlinje 2.0 og fået rådgivning af Energitjenesten og GI Contractor.

Rapporten er sammenlignelig med resultaterne fra Bæredygtig Bundlinje 1.0-projektet, som du finder nederst på siden her.

Mindre emballage giver store gevinster

I Bæredygtig Bundlinje-indsatserne arbejder små og mellemstore virksomheder på at optimere deres forbrug og håndtering af emballager. Og deres erfaringer viser, at der er store besparelser at hente ved at arbejde med emballageforbruget – både økonomisk og miljømæssigt.

 

Få hjælp til at vælge din takeaway-emballage

Vi har udviklet en takeaway-emballageguide skal hjælpe dig som restauratør med at træffe et fornuftigt valg af emballage – både i forhold til miljøet og dine behov.

Når du står overfor at skulle vælge den rette emballage, som skal holde maden indbydende og lækker, bør du også tage stilling til, om emballagen er genbrugelig eller om den kan genanvendes i det eksisterende affaldssystem. Det kan du få hjælp til her. 

100 gode erfaringer

Bæredygtig Bundlinje 2.0 står på skuldrene af erfaringer fra det første Bæredygtig Bundlinje-projekt. Vi har samlet resultaterne fra Bæredygtig Bundlinje 1.0 i denne publikation.

Rapporter fra rådgivere i Bæredygtig Bundlinje 1.0

Mød virksomhederne

I en række film kan du møde nogle af de virksomheder, der har arbejdet for mere bæredygtige bundlinjer i projekterne. 

Find dem her.

Kontakt

Vil du høre om dine muligheder i projektet, så kontakt:

Projektleder
Lise-Lotte Schmidt-Kallesøe

liselotte.schmidt.kallesoe@gate21.dk