VIDEN OG INSPIRATION

Et kerneelement i Bæredygtig Bundlinje 2.0 er at dele værktøjer og viden, der kan inspirere andre til at begynde arbejdet med grøn og cirkulær forretningsudvikling.

Som led i projektet afholder vi en række arrangementer. Dem finder du her. Vi håber, du har lyst til at deltage. Vi deler efterfølgende præsentationerne i oversigten her.

Vi producerer jævnligt film, der belyser vores arbejde med virksomheder, de tilbud vi har i projektet, og andet aktuelt om cirkulær økonomi og bæredygtighed. Dem kan du se her.

Derudover kan du også klikke her for læse mere omtale af Bæredygtig Bundlinje 2.0 i diverse nyhedskanaler og -medier. 

Rapporter og publikationer

Resultaterne og alle de gode erfaringer fra Bæredygtig Bundlinje 1.0 har vi samlet i publikationen Bæredygtig Bundlinje Live.

Spørg Erhvervsstyrelsen om hjælp med din cirkulære forretningsmodel

Regeringen vil gøre det nemmere for din virksomhed at udvikle en grøn forretningsmodel. Derfor lancerer Erhvervsstyrelsen en hjemmeside ved navn Nye Forretningsmodeller.

Hjemmesiden kan være en hjælp for dig, hvis du på din virksomheds vegne har ambitioner om en grøn forretningsmodel, men mangler viden om, hvilken vej du skal gå. Selv hvis du allerede er godt i gang med din cirkulære rejse, kan der være hjælp at hente på hjemmesiden om, hvad dit næste skridt skal være, hvilke kompetencer der er brug for, eller hvad gældende lovgivning og regulering siger på givne områder.

Hjemmesiden er stadig under opbygning, men du kan allerede nu stille spørgsmål til Erhvervsstyrelsen. Løbende vil der blive fyldt på med mere materiale under hvert område.

Se hjemmesiden her.

KONTAKT

Projektleder
Lise-Lotte Schmidt-Kallesøe

liselotte.schmidt.kallesoe@gate21.dk

Varighed

2019 – 2022

Partnere

Projektet er et samarbejde mellem kommuner, brancheaktører og vidensinstitutioner.

Projektets partnere består af Københavns Kommune, Rudersdal Kommune, Miljø- og Energicentret i Høje-Taastrup, Egedal Kommune, Gentofte Kommune, Ballerup Kommune, HORESTA, Wonderful Copenhagen, Hotel- og Restaurantskolen, Dansk Byggeri, groconsult og EnergitjenestenØst.

Projektet ledes af Gate 21.