Bæredygtig Bundlinje

Bliv en del af Bæredygtig Bundlinje

Bæredygtig Bundlinje skaber rammerne for et samarbejde mellem 100 virksomheder og kommuner, hvor virksomhederne med hjælp fra kommunerne og konsulenter udvikler en profitabel grøn forretningsplan.

Virksomheder

Kan du svare ja til nedenstående, kan Bæredygtig Bundlinje være relevant:

  • Jeg repræsenterer en lille og mellemstor virksomhed
  • Jeg er nysgerrig efter at realisere materiale- og energibesparelser
  • Virksomheden er lokaliseret i én af samarbejdskommunerne i Region Hovedstaden. Er din kommune ikke på listen over samarbejdskommuner, så kontakt os, da vi stadig har mulighed for at udvide med nye samarbejdskommuner/erhvervscentre.

Vil du høre nærmere om projektet eller har du interesse i at deltage, så kontakt Lise-Lotte Schmidt-Kallesøe, projektleder Bæredygtig Bundlinje, liselotte.schmidt.kallesoe@gate21.dk eller udfyld ansøgningsskema, som kan downloades her.

Det er gratis at deltage – virksomheden bidrager med motivation og tid (cirka 90 timer i hele forløbet).

Kommuner

Bæredygtig Bundlinje giver kommuner mulighed for, at de kan tilbyde deres lokale virksomheder at få udviklet en grøn forretningsplan. Ligeledes understøtter Bæredygtig Bundlinje den lokale grønne erhvervsudvikling, og samtidig kan projektets grønne resultater bidrage til kommunens mål på klima- og miljø området.

Kontakt Lise-Lotte Schmidt-Kallesøe, projektleder Cirkulær Økonomi,liselotte.schmidt.kallesoe@gate21.dk, hvis din kommune ønsker at deltage.

Faktaark om virksomhedsforløbet i Bæredygtig Bundlinje

Lise-Lotte Schmidt-Kallesøe

Projektleder