Foto: Squarely

Squarely

Handel

København Kommune

Årlig materialebesparelse:

0,8

tons

 

Investeringsbehov:

00.000

kroner

 

Tilbagebetalingstid:

0,0

år

 

Besparelse:

8.200

kroner

 

SQUARELY er født med et bæredygtigt DNA og indtænker allerede cirkulære perspektiver og FN’s Verdensmål ind i deres forretning. Virksomheden har brugt forløbet i Bæredygtig Bundlinje til at få videreudviklet deres grønne forretningsmodel med fokus på at anvende mere bæredygtige emballage. Virksomheden har derfor deltaget i et emballageforløb og fået vurderet, hvor virksomheden bør sætte ind for at implementere mere bæredygtig emballage.

 

Virksomhedens grønne potentialer

Der vil være både miljømæssige og økonomiske forbedringspotentialer ved at erstatte plastbeholdere med foldbare papirbeholdere, ved genanvendelse af folier og ved at halvere højden af de papæsker, som virksomheden i dag benytter.

Forslagene vil tilsammen give virksomheden en økonomisk besparelse på 8.200 kroner og vil samtidig betyde en miljømæssig besparelse på 600 kilo plast svarende til 800 kilo CO2 om året. Der er ingen investeringsomkostninger forbundet med at overgå til en anden emballagetype eller minimere papkassernes højde.

Virksomheden er blevet opfordret til at undersøge alternativer til bobleplast i forsendelsen og i stedet anvende genbrugt plastprodukter eller kaffesække.

Besparelser

Årlig energibesparelse: 0,8 kWh
Det svarer til 800 kilo CO2 årligt

Investeringsbehov: 00.000 kroner

Besparelse: 8.200 kroner

Tilbagebetalingstid: 0,0 år

Årlig materialebesparelse: 0,8 tons
Det svarer til 800 kilo CO2 årligt

Besparelse: 8.200 kroner

“The project has helped SQUARELY to identify quickly the efficient and sustainable alternatives for packages. Both for the main box but also find a creative way to replace paper or polystyrene inserts with the Juta coffee bags. This ‘out of the box’ thinking helped us to not only save the resources but follow our up-cycling design philosophy.” Agnieszka Szwarczewska, CEO i Squarely

Virksomheden har fået rådgivning inden for følgende områder:

Materialer – papir- og papemballage, Materialer – plast

Fakta om virksomheden

SQUARELY er en nyopstartet virksomhed i København, som fremstiller bæredygtige, selvvandende plantekasser i et unikt design og med et unikt vandingssystem.

Casen er en del af projektet Bæredygtig Bundlinje