Cykelpartnerskab 2020

Det gør en forskel, når kommuner og virksomheder går sammen om at skabe en grønnere og sundere transport for deres medarbejdere. Det viser resultaterne fra Moving People, hvor virksomheder, som arbejdede med grøn mobilitet, fik flere til at stille bilen, vælge cyklen og reducere CO2-udledningen fra medarbejdernes pendlertransport med 8,1%.

I Cykelpartnerskab 2020 breder vi erfaringerne fra Moving People ud til flere virksomheder og kommuner. Vi samler 100 virksomheder og kommuner, der vil promovere og styrke cykling som en sund, grøn og attraktiv transportmulighed for medarbejdere og borgere. Vi ser på løsninger i byer, forstæder og i landområder og har også fokus på transportløsninger, som går på tværs af kommunegrænser i Region Hovedstaden.

Gate 21 vil involvere kommuner og virksomheder i udviklingen af Cykelpartnerskab 2020. Virksomhedsnetværket er en videreførelse af Moving People-netværket.

KONTAKT

Projektleder
Charlotte Hauerslev

charlotte.hauerslev@gate21.dk

Varighed

Januar 2019 – december 2020

Partnere

Supercykelstisamarbejde i Region Hovedstaden, Cyklistforbundet, Region Hovedstaden og Gate 21, som faciliterer Cykelpartnerskabet.