Innovationsnetværket Dansk Lys inviterer til  et seminar om innovative lyd og lysteknologier i dagsinstitutioner til danske kommuner, den 14. maj kl. 8.45-16.00.

Innovationscampen arrangeres sammen med netværket Dansk Lyd og OPALL – Offentlige Private Alliancer, som er støttet af Region Hovedstaden.


Målet er, at repræsentanter for kommunerne, som bygger, indretter og drifter daginstitutioner og skoler, møder virksomheder med noget at byde på, når det gælder godt lys og god lys. Det kan være produkter eller rådgivning.
 
Daginstitutioner står over for mange udfordringer, som lyd- og lysteknologier kan være med til at løse. I institutionerne oplever man en hverdag, hvor mål om omsorg, nærvær og læring for vores børn skal opnås med færre voksne, flere børn og ikke altid opdaterede fysiske forhold.  Forskning viser samtidig, at lys og lyd har stor betydning for indlæring, trivsel og det fysiske arbejdsmiljø i dagsinstitutionerne. Innovationscampen tilbyder lyd- og lysvirksomheder og fagfolk fra kommunerne at mødes og sammen udforske de muligheder, som eksisterende eller nye lyd- og lysteknologier rummer.
Workshoppen giver ligeledes mulighed for nærkontakt og opbygning af relationer.

Hvor: DTU Innovatorium, Henrik Dams Allé, Byg. 205, 2800 Kgs. Lyngby

Hvornår: 14. maj, kl. 8.45 – 16.00

Arrangementet er gratis. Der er dog et begrænset antal pladser. Tilmelding sker derfor efter først til mølle princippet.

Du kan tilmelde dig her.

Læs mere i programet her.

Har du spørgsmål vedrørende arrangementet, er du velkommen til at kontakte Flemming Madsen.
Deadline for tilmelding er 3. maj 2013.

Med venlig hilsen

Innovationsnetværket Dansk Lys
Engholmvej 19, Box 28
DK-3660 Stenløse
 
Tlf.: +45 47 17 18 00
Dir. +45 47 19 29 32
Fax: +45 47 17 08 32
 
www.dansklys.dk