Der var elcykler, pumpestationer, ladestandere og elbiler i lange baner, da Formel M holdt videnmøde om tekniske transportløsninger i Albertslund d. 22. november. Fremmødt var repræsentanter fra Formel M’s partnerkommuner og fra virksomheder, der udvikler løsninger til bæredygtig transport. Marianne Boline Larsen fra Københavns Kommune var med ved arrangementet for at samle inspiration til sin rådgivning af københavnske virksomheder, der deltager i Formel M.


“Vi skal som deltagerkommune i Formel M kunne formidle markedets udbud af transportløsninger til virksomhederne. Derfor skal vi have et bredt kendskab til de enkelte produkter. Vores samarbejdspartnere på virksomhedssiden har meget forskelligartede behov, når det kommer til at udvikle deres medarbejdertransport i en mere bæredygtig retning. Derfor er det vigtigt at få en dialog med de private udbydere, som kan levere løsningerne”.


Blandt de mange tekniske løsninger er delebilsordninger, flådestyringsværktøjer, elbiler, el-cykler og noget så praktisk som et mobilt cykelværksted, der kommer på besøg hos virksomheden og reparerer medarbejdernes cykler. Læs mere om de forskellige tiltag i Formel M’s onlinekatalog om transportløsninger her.


 


(Video: Gate 21 / Musik: Phil Reavis: Driving me backwards)