Af kommunikationskonsulent Signe Munch-Pedersen
 
Formel Ms mobilitetsnetværk Lautrupgård er nu blandt de 27 projekter, der konkurrerer om at blive ét af de ni bedste projekter inden for bæredygtig omstilling i Danmark. Kampagnen  lanceret i et samarbejde mellem P4 og Information.
 
I Lautrupgård har virksomhederne Tryg, Nordea Liv & pension, TopDanmark og Siemens i samarbejde med Ballerup Kommune og Formel M’s Grønt Mobilitetskontor gennemført og afprøvet en lang række initiativer, der skal mindske trængsel og transportrelateret CO2-udledning.
 
En del af Danmarks største omstillingsdatabase
På kampagnehjemmesiden voresomstilling.dk opbygger Information og P4 Danmarks største database for bæredygtige omstillingsprojekter. Siden 19. august har det været muligt at indstille projekter. 
 
380 projekter er indstillet, gennemgået og vejet og nu har omstillingspanelets 39 dommere fundet frem til de finalister, der skal kæmpe om en plads i Danmarks Store Omstillingsguide. 
 
Omstillingspanelet har især vurderet og scoret projekterne ud fra fire kriterier:
  • Styrken af fællesskabet 
  • Skalérbarhed
  • Effekt
  • Inspirationskraft, hvor dommerne har skelet til læsernes anbefalinger. 
 
Finalister får god mediedækning
De 27 finalister bliver i de kommende dage interviewet og præsenteret på P4 fra mandag til onsdag. Derefter skal de tre dommere, Connie Hedegaard, Christine Feldthaus og Emil Urhammer kaste deres dom og udpege de ni vindere, der får en plads i Danmarks Store Omstillingsguide. Vinderne bliver præsenteret i Pengemagasinet onsdag d. 18. september 2013.
 
Gate 21's indstillinger: