af | jun 16, 2016

Gate 21 drager endnu engang til Folkemødet, og byder på spændende debatter.

Endnu en gang drager landets politikere, beslutningstagere, debattører, ildsjæle og andet godtfolk mod solskinsøen for at styrke demokratiet og dialogen. I Gate 21 pakker vi derfor vores gummistøvler og stærke faglighed ned i kufferten, for at kunne byde på spændende debatter i øjenhøjde, som sætter den grønne omstilling på dagsordenen. Til dette formål har vi arrangeret og deltager i tre debatter med fokus på fremtidens smarte byer og transportsystemer. Dem kan du læse mere om nedenfor.

Vi glæder os til at se dig til folkemødet 2016!

Vi cykler til Folkemødet 2016

Hvor: Torsdag d. 16. juni kl. 11.00 – 13.00 fra Rønne til Allinge

Arrangør: Region Hovedstaden og Supercykelstier

Deltagere: fra Gate 21; Steen Christiansen og Poul Erik Lauridsen

Beskrivelse:

Hop i sadlen og vær med til at cykle fra Rønne til Allinge-Sandvig sammen med andre centrale politikere, erhvervsledere og direktører fra sundhedsorganisationer i Region Hovedstaden. Sammen kan vi vise resten af Danmark, at cyklen er et seriøst, alternativt transportmiddel, og at vi igennem et stærkt tværgående samarbejde og fælles engagement kan gøre danskernes transportvaner grønnere og sundere.

Fremtidens Smart Cities

Hvor: Hos TDC ved Røgeriets mødetelt 3, kl. 11.30-12.30 lørdag d. 18. Juni, live-streames på et landsdækkende medie.

Deltagere: Steen Christiansen, formand for Gate 21 / Jens Aaløse, koncerndirektør i TDC / Nicolaj Sonne, DRs ”So ein Ding”/ Pia Olsen Dyhr, formand for SF / Christian Ibsen, direktør i Concito.

Debatten modereres af Cecilie Beck fra TV2.

Beskrivelse:

Skal robotterne styre din by? Byerne har vokseværk og ny teknologi skaber i disse år en revolution inden for styring og udnyttelsen af resurserne i de store byer. Hvordan ændrer teknologien byerne, som vi kender dem, og hvordan kan hypermoderne smart cities være en del af løsningen på fremtidens klima og ressourceudfordringer? Er der nye udfordringer, der lurer om hjørnet når byerne opsamler data på borgere, medarbejdere og ting?

Fuld fart frem – men på hvad? En debat om fremtidens transport arrangeret af EON

Hvor: Lørdag d. 18. juni 2016 kl. 12.30-14.00 i Greater Copenhagens telt.

Deltagere: Susanne Tolstrup, Kommunikationsdirektør, EON. Anne Grete Holmsgaard, Direktør, Biorefining Alliance. Thomas Møller Thomsen, Koncernchef og adm direktør, FDM. Vibeke Hartkorn, Moderator. Karin Svensson Schmidt, Riksdagsmedlem. Thomas Hansson, Formand, STRING. Jens Mandrup, Formand for miljø- og trafikudvalget, Region Hovedstaden. Steen Christiansen, Formand, Greater Copenghagen. Jeppe Juul, Energi- og transportekspert, Det Økologiske Råd.

Ordstyrer: Vibeke Hartkorn

Beskrivelse:

Fremtidens transport er grøn og grænseløs. Eller er den? Vejen til bæredygtig transport har alvorlige huller: Hvordan styres klimamålene? Kan vi fastholde investering i og udvikling af fossilfrie produkter? Og hvad bliver fremtidens brændstof? Kom og oplev vores debattører i Den Varme Stol!

Fra ejerskab til adgang: debat om transport og deleøkonomi

Hvor: Lørdag d. 18. juni 2016 kl. 14.30-17.00 i Greater Copenhagens telt.

Arrangør: Greater Copenhagen. Bycyklen. Gate 21. GoMore. Region Hovedstaden. Region Sjælland. Region Skåne.

Deltagere: Steen Christiansen, Formand, The Greater Copenhagen & Skåne Committee. Charlotte Fischer, Regionsrådsmedlem, Region Hovedstaden. Nikolaj Bøgh, Bestyrelsesformand, By- og Pendlercykel Fonden. Matias Møl Dalsgaard, CEO, GoMore. Morten Jakobsen, Head of Business Development, DriveNow.

Moderator: Susanne Krawack, Mobilitetschef, Århus Kommune

Beskrivelse:

Skal deleøkonomiske transportløsninger have en rolle i fremtidens transportsystem i Greater Copenhagen og hvordan? Det vil en række udbydere og politikere diskutere. Efter debatten udfordres du til at quizze om, hvordan du kan komme omkring uden at eje dit transportmiddel.