Gate 21 er blevet medlem af det europæiske netværk for Living Labs, ENoLL, der er en international sammenslutning af Living Labs i Europa med næsten 400 anerkendte Living Labs. Gate 21 træder ind i partnerskabet med DOLL som Living Lab.
 
”Living Labs i Gate 21 skal være blandt de førende i Europa. Det kræver, at vi har et solidt netværk og konkret viden om andre Living Labs i Europa. Medlemskabet af ENoLL er en god mulighed for netop at få adgang til det,” siger afdelingschef for Living Labs i Gate 21, Jacob Lundgaard. 
 
Nye Living Labs i støbeskeen
Gate 21 har allerede skabt markante resultater og international opmærksomhed med sit første Living Lab – DOLL, der fokuserer på belysning og Smart City-teknologier. Derudover planlægges der også nye Living Labs i Gate 21. De indledende forberedelser er i gang til et andet Living Lab – LAUST, der vil have fokus på at demonstrere teknologier og metoder til at forebygge og dæmpe støjgener i byer. Mobilitetsplanlægning og klimatilpasning er også områder, der udforskes i den nye Living Lab-strategi i Gate 21.