Gate 21 er netop blevet nomineret til en ny pris, som uddeles af CSR Fonden d. 29. september. Det foregår ved det store gallashow CSR Awards, som bl.a. gæstes af Al Gore. Gate 21 er nomineret i kategorien CSR Climate Partnership. Her uddeles en pris til det partnerskab, der udretter den største miljøforskel. Ud over Gate 21 er Samsø Engergiselskab og det Sønderborg-baserede projekt Project Zero nomineret i kategorien.


Gate 21’s direktør Jacob Lundgaard er stolt af nomineringen og den anerkendelse af Gate 21’s mission, som den er et udtryk for:


”Nomineringen er et tegn på, at dansk erhvervsliv har fået øjnene op for de store miljømæssige og forretningsmæssige potentialer, der ligger i offentlig privat innovation. Når organisationer bringes sammen på tværs af traditionelle barrierer, kan vi løfte opgaver, vi før troede var umulige. Det gælder i særdeleshed de omfattende og komplekse spørgsmål i klimaudfordringen. Offentlig privat innovation er et kraftfuldt redskab til at skabe et bæredygtigt samfund og grøn vækst.”


Om CSR Awards  • CSR Awards 2011 består af 12 priser, der uddeles af en række af de vigtigste aktører i det danske CSR-landskab.
  • Bag CSR Awards står CSR Fonden, som er etableret af Axel Boisen, der også er ansat som direktør. Bestyrelsesformand er Maarten van Engeland, adm. dir. i ISS Danmark og formand for Virksomhedsforum for Socialt Ansvar.
  • Awarden er økonomisk bakket op af prisuddelerne m.fl. Hovedsponsorerne er SE (tidl. Syd Energi) Danfoss, KPMG og VFSA.