Med mange nye partnere og projekter som ”Lighting Metropolis” og ”Smart Mobilitet i Ringbyens Erhvervsområder” er der travlt i Gate 21. Vi har derfor brug for endnu flere dygtige kollegaer, som vil hjælpe os med at fremme den grønne omstilling i samarbejde med kommuner, videninstitutioner og virksomheder. Lyder det som noget for dig, og ønsker du at arbejde i en innovativ og ambitiøs organisation, som skaber grøn omstilling og vækst så læs videre her.


Projektkontroller til fyrtårnsprojektet ”Lighting Metropolis”
Du bliver hovedansvarlig for: økonomistyring af projektet inklusiv uddannelse og opsætning af rutiner hos partnere, daglig kontakt og aftaler med revisorer i Sverige og Danmark, indsamling af halvårlig rapportering, kontakt med bevillingsgiver og revisor, samt generel økonomiopfølgning og målopfyldelse. Er det noget for dig, så læs mere her.


Erfaren projektleder søges til projektet ”Bæredygtig Bundlinje”
Du vil stå i spidsen for projektet ”Bæredygtig Bundlinje”, der skal udvikle bæredygtige forretningsmodeller i 100 af hovedstadsregionens virksomheder. Du får ansvar for realisering af projektets mål i nært samarbejde med kommunale partnere, virksomheder og universiteter. Lyder det spændende, så læs mere her.


Studentermedhjælper til indsatsområdet ”Grøn Vækst” og ”Smart City”
Som studentermedhjælper vil du varetage en lang række forskelligartede opgaver i forbindelse med vores indsats på Smart City-området. Vi har primært brug for et godt hoved, der kan bistå vores mange events og konferencer. Er det noget for dig.

Innovativ projektkonsulent søges til indsatsområdet Grøn Mobilitet i Gate 21
Du får mulighed for at være med i front, når Gate 21 i de kommende år udvikler, tester og fremmer nye smarte transportløsninger og grøn mobilitet blandt andet i projektet ”Smart Mobilitet i Ringbyens Erhvervsområder”. Er du fuld af initiativ, fagligt ambitiøs, og ser muligheder frem for udfordringer, så er du måske vores kommende innovative projektkonsulent? Lyder det spændende.

Kommunikationskonsulent til fyrtårnsprojekt om fremtidens lys
Er du en erfaren, proaktiv, netværksorienteret, strategisk tænkende kommunikationspraktiker, der kan bidrage til at løfte projektet ”Lighting Metropolis” store kommunikationsbehov og -potentiale, så skal du søge denne stilling som kommunikationskonsulent her.


Innovationsleder til fyrtårnsprojekt om fremtidens lys og den intelligente by
Som innovationsleder til ”Lighting Metropolis” bliver din rolle at udvikle og etablere innovationsprojekter, der repræsenterer den nyeste viden på feltet. Du skal facilitere samarbejde på tværs af partnerkredsen om scoping, udvikling og etablering af konkrete, innovative løsninger i byrum og bygninger. Er det noget for dig, så læs mere her.