af | okt 6, 2016

Efter fusionen med Energiklyngecenter Sjælland har Gate 21 nu sin udvidede bestyrelse plads.

Gate 21’s bestyrelse er nu sat. Formand Steen Christiansen, borgmester i Albertslund fortsætter. Det samme gør næstformand, Martin Manthorpe, der er direktør for strategi og forretningsudvikling i NCC. Han suppleres af en anden næstformand, Niels Axel Nielsen, der er koncerndirektør for Erhverv og Myndigheder på DTU.

I forlængelse af fusionen mellem Gate 21 og Energiklyngecenter Sjælland, kommer der fire nye medlemmer i bestyrelsen, så den udvidede forankring i Region Sjælland også afspejles der. De nye kræfter i bestyrelsen er:

Peter Jacobsen er Viceborgmester i Kalundborg Kommune og politisk aktiv i Region Sjælland, hvor han er næstformand for Regionsrådet og formand for Udvalget for Klima, Miljø, Trafik og Infrastruktur.

Christina Krzyrosiak Hansen er fra Holbæk Kommune, hvor hun er byrådsmedlem og kommende borgmesterkandidat. Hun er blandt andet er medlem af projektudvalget for Lokal Udvikling.

Jeppe Trolle er byrådsmedlem i Roskilde og sidder blandt andet i kommunens Klima- og Miljøudvalg.

Anders Siig Andersen er institutleder for Institut for Mennesker og Teknologi på Roskilde Universitet.

Steen Christiansen glæder sig til samarbejdet i den udvidede bestyrelse:

”Gate 21 arbejder for at gøre Greater Copenhagen til verdens førende region for grøn omstilling og vækst. Det betyder, at vi har en stor opgave foran os med at styrke det tværregionale arbejde. Det er derfor vigtigt, at  vi nu har en udvidet bestyrelse på plads, der passende afspejler det geografiske område, vi arbejder i. Det vil styrke og kvalitetssikre den fælles indsats og det kommende arbejde.”