Delegationen besøgte først Malmø og så på bæredygtig energi og byudvikling i Västra Hamnen. Derefter tog de turen over Øresundsbroen for at besøge Lynetten og høre om erfaringerne med dansk vindenergi.

Green Tours er etableret af Energi Øresund for at give internationale besøgende lettere adgang til at besøge Øresundsregionens grønne løsninger på en og samme tur.


 
Green Tours viste rundt i Västre Hamnen i Malmø.


Green Tours sekretariatet har skabt et overblik over de forskellige cleantech virksomheder og organisationer i Øresundsregionen, og kan derfor nu skræddersy besøgsprogrammer præcist til gæsternes behov.Den østrigske delegation besøgte vindmøllerne på Lynetten i København.


Med Green Tours får danske og svenske virksomheder samtidig en unik mulighed for i fællesskab at etablere nye internationale netværk og markedsføre deres miljørigtige løsninger på det internationale marked.

Green Tours er et samarbejde mellem Sustainable Business Hub Skåne, State of Green, Københavns Kommune, Malmö Stad, Lunds Universitet og Regionale Samarbejdsprojekter Miljø (LU/RUC).