Rådgivningsfirmaet Smith melder sig ind i Gate 21’s partnerkreds med en vision om at skabe en innovativ byggebranche med en høj konkurrenceevne.


Smith rådgiver virksomheder, der ønsker at udvikle markante nye løsninger til byggeriet. I 2010 udførte de, i samarbejde med DAC, Analyse- og netværksprojektet “Danish Resources – grønne kompetenceklynger i dansk byggeri” – et projekt, der medførte konkrete match- og udviklingsforløb mellem danske og kinesiske aktører på EXPO 2010 i Shanghai.


Det kommunale marked sætter rammen
Smith tror på, at tværgående, innovativt samarbejde er en nødvendighed for at reducere energiforbrug og CO2 belastning uden at kompromittere bygninger og byers oplevede kvaliteter – og netop derfor har de valgt at blive partner i Gate 21.


“Vi tror på, at det kommunale marked kan sætte rammen for udvikling i hele byggeriets værdikæde. Derfor er Gate 21 en rigtig ide,” forklarer Mikkel A. Thomassen, ph.d. og partner i Smith. Mikkel A. Thomassen har en fortid som studieleder for masteruddannelsen i bygherrerådgivning ved Arkitektskolen Aarhus, hvilket giver Smith en markant teoretisk ballast som de kombinerer med deres solide brancherfaring.