Gate 21 og Hållbar Mobilitet Skåne vil gerne samle interesserede samarbejdspartnere omkring et nyt EU Interreg-projekt om grøn mobilitet. 

 
Målet er et stort, fælles projekt om mobilitetsplanlægning i Øresundsregionen. Projektet bærer foreløbigt arbejdstitlen 'Grøn Medarbejdertransport i Øresundsregionen'.
 
Baggrund
I Gate 21-projektet Formel M har kommuner, hospitaler og virksomheder opnået CO2-besparelser på op til 10% ved at arbejde systematisk med at fremme og optimere grøn transport i og uden for arbejdstiden. 
 
Projektet har desuden bidraget til at fremme sundhed, vækst, mobilitet og mindre trængsel på vejene på og omkring de deltagende arbejdspladser.  Disse erfaringer, og lignende erfaringer fra mobilitetsprojekter i Skåne, vil vi gerne videreføre i et nyt projekt.
 
Bliv inspireret og inspirer os
Onsdag den 10. september vil vi gerne invitere dig til et fælles seminar for kommuner, virksomheder og uddannelsesinstitutioner, hvor vi :
 
1. Fortæller om hvad virksomheder, kommuner og uddannelsesinstitutioner kan opnå af trafikale, CO2-mæssige og sundhedsmæssige gevinster ved at arbejde systematisk med grøn mobilitetsplanlægning. Vi præsenterer cases fra både Danmark og Sverige.
 
2. Præsenterer vores ideer til et nyt Øresunds-projekt om grøn mobilitet.
 
3. Drøfter jeres planer for at integrere grøn mobilitet i klimaplaner, trafikplanlægningen eller erhvervsudviklingen. Vi har sat tid af til en workshop, hvor vi brainstormer på indhold i et fælles mobilitetsprojekt.
 
Tid & Sted
10. september kl. 10-15 et centralt sted i Malmø.
 
Tilmelding
Frist for tilmelding er mandag den 1. september til programleder Anna Thormann, Gate 21.

Hvem kan deltage?

Projektet er målrettet kommuner, hospitaler, virksomheder og uddannelsesinstitutioner. 
 
Mere information
For mere information om projektet 'Grøn Medarbejdertransport i Øresundsregionen' kontakt venligst programleder Anna Thormann på anna.thormann@gate21.dk eller mobil: 31 45 11 34. 
 
Ønsker du at se mere om InterregV-programmet se her.