IoT Denmark A/S er ny partner i Gate 21

af | dec 13, 2018

I partnerskabet skal Gate 21 og IoT Denmark udvikle og demonstrere brugen af det landsdækkende Sigfox-netværk, der kan gøre vores byer smartere ved hjælp af brug af sensorer.

Det er med stor glæde, at Gate 21 byder IoT Denmark velkommen som ny partner. IoT Denmark driver Sigfox-netværket, som er det første internationale netværk, der er dedikeret til Internet of Things (IoT). Det er et miljøvenligt netværk, der forbinder IoT-enheder til internettet med det formål at gøre de ting, vi foretager os i hverdagen, lettere.

Partnerskabet med Gate 21 indebærer blandt andet, at IoT Denmark demonstrerer, hvordan det landsdækkende IoT-netværk gør danske byer smartere ved hjælp af sensorer. IoT Denmark vil, i samarbejde med Gate 21’s DOLL Living Lab, fremvise en række løsninger og bud på IoT-løsninger. Det kan for eksempel være sensorer, der måler affaldsmængden i en container, og som giver besked til renovationsselskabet, når det er tid til tømning, eller som registrerer vandstanden i en å eller kloak, så myndighederne kan blive informeret, hvis vandstanden stiger.

Gennem partnerskabet kan IoT Denmark og Gate 21 styrke samarbejdet med de kommuner, der i stigende grad efterspørger smarte løsninger.

 

Fakta om IoT Denmark A/S

IoT Denmark driver det landsdækkende Sigfox-netværk, som er det første internationale netværk, der er dedikeret til Internet of Things (IoT). Sigfox-teknologien er udbredt til mere end 53 lande på verdensplan og har et underliggende, omfattende internationalt netværk af udviklingshuse og løsningsleverandører, som udvikler til Sigfox. IoT Denmark er leveringsdygtig i et bredt spektrum af løsninger inden for områder som smart city, smart water og facility management. Virksomheden har eksisteret siden 2015 og har i dag 14 ansatte.

Læs mere om IoT Denmark.