Indlæser Begivenheder
Find Begivenheder

Kommende Begivenheder

Begivenheder Liste Navigation

januar 2018

Grøn Vækst i Kommunerne og Energieffektivitet i Virksomhederne

22. januar / 9:00 - 16:00
Huset, Hindsgavl Allé 2
Middelfart, Danmark
+ Google Map
dkk500

Energistyrelsen, Dansk Erhverv, Det Økologiske Råd, Energiforum Danmark og KTC inviterer kommuner og erhvervsliv til konference om grøn vækst og energieffektivitet. Energieffektivitet i små og mellemstore virksomheder skaber arbejdspladser, konkurrencefordele og klimaforbedringer. Kommunerne kan bidrage til denne grønne vækst ved at sætte fokus på energieffektivisering hos de lokale virksomheder. Men hvordan organiserer man denne indsats, og hvilken rolle skal kommunen spille? Og hvordan kan små og mellemstore virksomheder udnytte de mange muligheder, der ligger i energieffektivisering og grøn vækst? Kom…

Læs mere »

Masterclass i OPI – Offentlig Privat Innovationssamarbejde

25. januar / 9:00 - 13:00
Schneider Electric, Lautrupvang 1
Ballerup, 2750 Danmark
+ Google Map

Omdrejningspunktet for masterclassen er en gennemgang af nye OPI-aftalemodeller, som vi vil belyse fra både virksomhedsejerens, indkøberen, juristen og projektlederens perspektiv. Dagen byder på præsentationer fra advokatkontoret Lundgrens og Innovationshuset Innoba. Der vil også være oplæg fra private og offentlige virksomheder om deres oplevelser og erfaringer med at indgå i en OPI-aftale.

Læs mere »

Sund omstilling med indeklima

25. januar / 9:00 - 16:00
A. C. Meyers Vænge 15 2450 København SV, A. C. Meyers Vænge 15
2450 København SV, 2450 Danmark
+ Google Map

På konferencen Sund omstilling med indeklima giver en række af Danmarks førende erhvervsfolk, kommunale beslutningstagere, investorer og rådgivere deres bud på, hvordan vi konkret gør indeklimaet og den sunde omstilling til en del af den grønne omstilling. Konferencen ser på fremtidens muligheder, går tæt på hverdagens valg og svære prioriteringer og debatterer, hvordan vi på tværs af byggeriets aktører kan gøre en forskel.

Du kan blandt andet møde oplægsholderne:
- Ulrich Bang, Velux, Signe Kongebro, Henning Larsen Architects, Anders Lendager, Lendager Group, Jørgen Søndermark, Realdania By & Byg, Per Thomas Dahl, Bonava og Sune Bang, Kommunikationsbureauet København.

Samt en række paneldeltagere: Mads Bo Bojesen, Ballerup Kommune, Thomas Kjems Lyngvad, Silkeborg Kommune, Geo Clausen, DTU Byg, Michael H. Nielsen, Dansk Byggeri, Katja Viltoft, JJW Arkitekter, Martin Dam Wied, Gate 21, Steffen Maagaard, MOE, Søren Aggerholm, AAU og Lene Wiell Nordberg, Realdania.

Konferencen arrangeres af Realdania i samarbejde med SBi.

Deltagelse er gratis, men kræver tilmelding.

Læs mere »

Temamøde: kommunernes rolle i klimaarbejdet

29. januar / 13:30 - 16:00
Energiforum Danmark, Paul Bergsøes Vej 6
Glostrup, 2600
+ Google Map
Gratis

Temamøde med fokus på:
Værktøjet ”Energi- og CO2-regnskabet – hvordan virker det nu?
Global Covenant of Mayors
Tanker om et nationalt eller fælleskommunalt klimasekretariat

Læs mere »
februar 2018

Styr energien og styrk økonomien

1. februar / 9:00 - 13:00
Råhavegård, Maribovej 9
Holeby, 4960 Danmark
+ Google Map

Har du interesse i at gøre det attraktivt for små og mellemstore virksomheder at investere i energibesparelser? Vil du udvikle og skabe forretning på området? Vil du fremme grøn omstilling og vækst? Den 1. februar inviterer Gate 21 og projektet Styr Energien 2.0 til projektets første kickoff workshop med fokus på energibesparelser i landbrugs- og fødevaresektoren. Workshoppen henvender sig til: Energiaktører Kommuner Erhvervsorganisationer og netværk inden for landbrug og fødevarefremstilling Brancheforeninger Medarbejdere i små og mellemstore virksomheder TILMELDING Program 9.00…

Læs mere »
+ Export Events