Indlæser Begivenheder
Find Begivenheder

Kommende Begivenheder

Begivenheder Liste Navigation

november 2018

Workshop: Bygningers samspil med energisystemet og Smartness Indicators

27. november / 9:00 - 15:00
Gate 21, Liljens Kvarter 2
2620 Albertslund, Danmark
+ Google Map

I samarbejde inviterer Energistyrelsen, Intelligent Energi og Gate 21 til workshop om energieffektivisering og bygningers mulighed for at bidrage til et fleksibelt energisystem med fokus på bedre brug af data.

Læs mere »

Seminar om døgnrytmelys i pleje- og demenssektoren

29. november / 13:00 - 16:00
DOLL, Hersted Industripark, Naverland 2
Glostrup, 2600 Danmark
+ Google Map

Seminar om døgnrytmelys i pleje- og demenssektoren Danmark er førende på verdensplan inden for døgnrytmelys, og det er veldokumenteret at døgnrytmelyset har en positiv effekt på for eksempel depression og træthed. I ældreplejen har mere end 30 plejehjem allerede implementeret døgnrytmelys – og også her ses positive resultater. Lightel projektet er gået skridtet videre og undersøger effekten hos mennesker med demens. Projektet nærmer sig afslutningen og derfor inviterer projektets partnere til et seminar, hvor du kan høre mere om døgnrytmelyset, de…

Læs mere »
januar 2019

Politikerseminar om klimatilpasning i kommunerne

31. januar 2019 / 13:30 - 18:00
Gate 21, Liljens Kvarter 2
2620 Albertslund, Danmark
+ Google Map

Klimaet ændrer sig, og vi får mere ekstremt vejr. Kom og bliv klogere på, hvordan din kommune bedre kan tackle klimaændringer, når KLIKOVAND, CALL Copenhagen, Innovationsnetværket Vand i Byer, Forsikring & Pension og Region Hovedstaden inviterer til politikerseminar.

Læs mere »
+ Eksporter begivenheder