Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Arrangement om udvikling af Living Lab for Klimatilpasning

1. juni 2016 // 9:00 - 12:00

Free

Region Hovedstaden og Gate 21 inviterer den 1. juni 2016 til et arrangement om udviklingen af et Living Lab for Klimatilpasning i hovedstadsregionen. Målgruppen for arrangementet er kommuner, forsyninger, virksomheder og netværk, der arbejder med klimatilpasning.

For at opnå en klimaberedt region i 2025 har Region Hovedstadens igangsat flere initiativer under den regionale vækst- og udviklingsstrategi. Ét af initiativerne er en foranalyse for et Living Lab for Klimatilpasning, der udføres i samarbejde med Gate 21. Det fremtidige Living Lab for Klimatilpasning skal kunne koble vækst og innovation med klimatilpasningsinitiativer i regionen. Spørgsmålet er, hvordan sådan et Living Lab skal se ud, så det giver størst mulig værdi for kommuner, forsyninger, virksomheder og borgere, samtidig med at det bedst muligt fremmer innovation, vækst og eksport.

På dagen vil du:

  • få et indblik i foranalysen for et fremtidigt Living Lab for klimatilpasning
  • have mulighed for at give dine inputs til foranalysen

Du vil høre om de foreløbige resultater fra den indledende foranalyse for et Living Lab for Klimatilpasning i hovedstadsregionen. Du får samtidig mulighed for at drøfte dine tanker og ønsker til, hvad dette Living Lab skal kunne for at fremme klimatilpasning i hovedstadsregionen og for jer som organisation – og blive klogere på, hvordan din organisation vil kunne deltage i et fremtidigt Living Lab

Program

Se programmet her.

Tilmelding

Deltagelse i arrangementet er gratis. Sidste frist for tilmelding er fredag den 27. maj.

Tilmeld dig her

Detaljeret program tilsendes efter tilmelding.

Mere information

Har du spørgsmål til arrangementet, så kontakt Lone Kelstrup på lone.kelstrup@gate21.dk eller Julie Holt på julie.holt@gate21.dk.

Arrangeret i samarbejde med:

 

 

Details

Date:
1. juni 2016
Time:
9:00 - 12:00
Cost:
Free
Event Category:
View Event Website

Organizer

Gate 21
Phone:
4368 3400
View Organizer Website

Venue

DOLL, Hersted Industripark
Naverland 2
Glostrup, 2600 Danmark
+ Google Map