Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Bedre arealudnyttelse – Data viser vejen

21. januar // 13:00 - 14:30

Til dette møde kan du høre mere om en af prototyperne fra Den Regionale Datahub, der i dag er blevet til en ny løsning på markedet. Den nye løsning viser den faktiske benyttelse af kommunens idrætshaller ved at visualisere data fra en række bookingsystemer, energisystemer og sensorer. Til dette online møder giver forskellige oplægsholdere et indblik i, hvordan man går fra prototype til skalering, om brugerinddragelse og om hvordan data visualiseres. Du kan også høre mere om Optimeter og perspektiver for løsninger.

Som en del af projektet Den Regionale Datahub har otte kommuner samarbejdet med Gate 21 og leverandøren Webitall om at udvikle løsningen Optimeter. Optimeter kan opgradere kommuners drift og services, og på den måde bidrage til at udvikle bedre service til foreninger, lavere driftsomkostninger, energioptimering og give jer et mere dybtgående beslutningsgrundlag for politikudvikling.

 

>> MELD DIG TIL HER

Obs: mødet er for kommuner

Til mødet kan du høre mere om processen og den nye løsning fra:

Rikke Syberg Kjær
Digitaliseringskonsulent, Gentofte Kommune

Anders Hørberg
Teamleder Idræt og fritid, Kalundborg Kommune

Jakob Lose
Direktør, Webitall

Lise Søderberg
Seniorprojektleder, Gate 21

MÅLGRUPPE

Webinaret er målrettet kommuner, der ønsker at optimere deres kommunale bygninger, herunder idrætshaller i forhold til benyttelse og energiforbrug. Optimeter er målrettet forskellige brugergrupper.

Details

Date:
21. januar
Time:
13:00 - 14:30
Event Category:
View Event Website