Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Bornholm: FN’s verdensmål, grønne mærker og markedsføring

5. marts / 8:30 - 15:30

Bornholmske skal arbejde med FN’s verdensmål om ansvarligt forbrug og produktion 

FN’s 17 verdensmål er kommet på alles læber. Både offentlige institutioner og private virksomheder gør en stor indsats for at bidrage til målene, der skal sikre en bæredygtig global udvikling. Også i vores egen baghave.

Med strategien Bright Green Island sigter Bornholms Regionskommune mod at blive et bæredygtigt og klimavenligt ø-samfund i 2035. Det involverer også de bornholmske virksomheder, der i stigende grad skal arbejde med bæredygtighed i udviklingen og driften af deres forretninger.

Det sætter vi fokus på til dette event om virksomheders arbejde med FN’s verdensmål, grønne mærker og kommunikation.

Mange danske virksomheder bidrager allerede positivt til flere af verdensmålene, men særligt i forhold til verdensmål 12 om ansvarligt forbrug og produktion, kan vi rykke os endnu mere. Her er grønne mærkningsordninger et effektivt redskab at tage i brug, fordi de netop har som formål at mindske miljøbelastningen fra produktion og forbrug.

Den 5. marts får du en grundlæggende introduktion til FN’s verdensmål og grønne mærkningsordninger med fokus på hvordan de kan bidrage til en bæredygtig udvikling og samtidig være en god forretning. Du vil blive klogere på, hvordan din virksomhed helt konkret kan arbejde med verdensmålene og grønne mærkningsordninger, og ikke mindst hvordan I kan kommunikere om indsatsen. Dagen byder på en række inspirerende oplæg fra forretningsudvikler Sara Øllgaard og virksomhederne Schæffergården og Hasle Refractories, der har arbejdet FN’s verdensmål og mærkningsordninger. Til slut sætter vi fokus på hvordan Bornholmermålene og FNs verdensmål spiller sammen.

Arrangementet er åbent for alle interesserede virksomheder. Dagen er arrangeret af Business Center Bornholm og projekterne Bornholm ud i Verden samt Bæredygtig Bundlinje Bornholm.

 

Tilmeld dig her

 

 

Detaljer

Dato:
5. marts
Tidspunkt:
8:30 - 15:30