Loading Events

« All Events

Åbent møde om udvikling af CO2-beregner

27. oktober // 9:30 - 11:30

HVOR STORT ER CO2-AFTRYKKET PÅ MENUEN?

Du kan nu være med til at udvikle et værktøj, der kan beregne CO2 -aftrykket på spisesteders menuer. Formålet er at oplyse kunderne og give dem muligheden for at træffe mere klimavenlige valg.

Sammen med Danmarks Restauranter og Cafeer (DRC) vil projektet Bæredygtig Bundlinje 2.0 udvikle en fælles CO2-beregningsmetode, der kan benyttes af spisesteder.
Derfor inviterer vi alle interesserede restauranter og take-away (eller andre relateret til branchen) til et indledende møde, hvor vi fortæller mere om ideen og håber, I vil dele jeres tanker og forslag.

PROGRAM

09:30  Velkommen til v. DRC og Bæredygtig Bundlinje 2.0
09:40  Oplæg: Hvor er vi som branche i forhold til klima og miljø? v. DRC
10:00 Oplæg om CO2-målinger
10:20 Bordet rundt: Hvad er jeres ønsker og behov?
10:50 Opsamling: Hvad gør vi nu?
11:00 Tak for i dag

PRAKTISK INFORMATION

Arrangementet finder sted 27. oktober 2021 på Dronningens Tværgade 8A, 1302 København K

Workshoppen er åben for alle interesserede virksomheder.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte projektleder Lise-Lotte Schmidt-Kallesøe på lft@gate21.dk

Webinaret er arrangeret i regi af projektet Bæredygtig Bundlinje 2.0. Projektet er støttet af EU og Region Hovedstaden.

 

TILMELD DIG HER >

 

Details

Date:
27. oktober
Time:
9:30 - 11:30
Event Category: