Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Er termonet et nyt forretningsområde?

31. oktober 2022 // 9:00 - 13:20

Globale udfordringer kræver lokale handlinger. Det gælder på tværs af brancher, fagområder og kommunegrænser. Særligt energiområdet gennemgår markante forandringer netop nu. Forandringer som kræver, at vi ændrer det samfund, vi kender i dag. Men forandringer betyder også nye muligheder —muligheder for at skabe nye virksomheder eller nye forretningsområder.

Gate 21 og Energy Cluster Denmark inviterer derfor til en arrangementsrække, der forsøger at løse globale problemstillinger på energiområdet med lokale handlinger. Vi fokuserer på nye områder som termonet, energiøer og energiparker —hvor en række energianlæg samles for et sted for at undgå gene af lokalbefolkning og sikre skala —og vi matcher lokal, offentlig efterspørgsel med lokale virksomheder. Få den nyeste viden fra energiområdet, og vær med til at transformere den til lokale forandringer. Du er hermed inviteret.

Olie-og gasfyr skal ud af vores hjem. Varmepumper, solvarmeanlæg og fjernvarme står klar i kulissen. Men hvad gør vi de steder, hvor hverken store kollektive eller små individuelle løsninger slår til. Mindre termonet, der er koblet på en kollektivt ejet og central energikilde, kan være svaret. Men hvad er forretningspotentialet i et termonet? Og bør det være en del af enhver teknisk virksomheds forretningsplaner i fremtiden?

09:00 Check-in og morgenmad

09:30 Velkomst
v/ Jens Skov Spilling, Programchef, Gate 21

09:40 Erhvervspotentialet og business casen i termonet
v/ Tommy Olsen, Senior projektleder, Gate 21 og ansvarlig for Round Baltic projektet & Søren Skjold Andersen, Termonet Danmark

10:10 Termonet. Fra idé, over projektering til etablering
v/ Jesper Jøns Rømer, Damgaard Rådgivende Ingeniører

10:40 Kaffepause

11:00 Et termonet i Vridsløsemagle Landsby 
v/ Astrid Birnbaum, Direktør, Høje Taastrup Fjernvarme

11:30 Frokost og netværk

12:00 Transport

12:20 – 13:20: Field trip: Besøg hos lokalt termonet i Tune og rundvisning
v/ Nicolai Juhl Ascanius, Udviklingsdirektør, RISMA Systems og Formand for Tune Varmelaug

Støttet af:

Detaljer

Dato:
31. oktober 2022
Tidspunkt:
9:00 - 13:20

Sted

Gate 21, Auditoriet
Liljens Kvarter 2
2620 Albertslund, Danmark
+ Google Maps