Loading Events

« All Events

Fremtidens Mobilitet Nu

28. september - 29. september

Free

Netværksdage for bæredygtig mobilitet og byplanlægning

Sæt kryds i kalenderen den 28. og 29. september 2021, hvor I inviteres til Fremtidens Mobilitet Nu – netværksdage for bæredygtig mobilitet og byplanlægning.

Partnerne bag fire store mobilitetsprojekter i Gate 21 inviterer til netværksdage for handlinger, der skal bane vejen for fremtidens bæredygtige mobilitet. En fremtid med mindre CO2-udledning, trængsel og trafikstøj til gavn for borgere, byer og lokalsamfund.

Vi glæder os over at kunne mødes fysisk og netværke, og derfor vil dét være i fokus, når vi deler, udstiller og debatterer projekternes resultater og anbefalinger. Husk derfor at planlægge din rejsetid til Albertslund.

Målgruppe: Netværksdagene er for kommuner, regioner, virksomheder, transportudbydere og forskningsinstitutioner. I vil få inspiration til virkemidler, der kan bruges i blandt andet DK2020 klimaplaner, klimapartnerskaber og byplanlægning for sundere byer med mindre trafikstøj og forurening.

Tilmelding og deltagelse: Det er gratis at deltage, og det vil være muligt at deltage begge dage eller blot en af dagene. Tilmelding til Fremtidens Mobilitet Nu åbner i august, hvor yderligere information vil være tilgængelig her på siden.

 

Tirsdag den 28. september: Intelligent mobilitet og cross boarder innovation

På dag 1 sætter vi fokus på, hvordan nye teknologier og metoder til at involvere borgerne kan sikre en mere bæredygtig mobilitet i og udenfor større byer. Innovation og nytænkning styrkes af samarbejde og videndeling på tværs af grænser. Derfor tager dagen afsæt i resultater og cases fra projektet Fremtidens Intelligente Mobilitet i Greater Copenhagen.

Om eftermiddagen har vi besøg fra Holland, Belgien og Tyskland og vidensdeler særligt om mobilitet udenfor byerne, mobilitet for alle – med udgangspunkt i projektet MOVE – Mobility Opportunities valuable for everybody. Denne del vil foregå på engelsk.

Sidst på eftermiddagen vil der være mulighed for at køre en tur i LINCs selvkørende shuttles på DTU Lyngby Campus. Vi sørger for transport fra Albertslund til DTU.

 

Onsdag den 29. september: Intelligent mobilitet og byplanlægning

På dag 2 inviterer LINC og Silent City til videndeling og debat om resultater fra projekterne. Vi stiller skarpt på bæredygtig mobilitet i dansk byplanlægning. Hvordan kan nye intelligente mobilitetsløsninger integreres i byplanlægning, og hvordan planlægger vi for sundere byer med mindre trafikstøj?

Vi debatterer og fremviser resultater og virkemidler til den bæredygtige omstilling af transporten i klimasmarte kommuner. Dagen afsluttes med et debatmøde for politikere og borgere om trafikstøj og grøn mobilitet.

 

Netværksdagene arrangeres af

Netværksdagene er støttet af

 

Details

Start:
28. september
End:
29. september
Cost:
Free
Event Category:

Organizer

Gate 21
Phone:
4368 3400
View Organizer Website

Venue

Gate 21, Auditoriet
Liljens Kvarter 2
2620 Albertslund, Danmark
+ Google Map