Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Fremtidens Mobilitet Nu!

28. september 2021 - 29. september 2021

Gratis

Netværksdage om bæredygtig mobilitet og byplanlægning

Gate 21 inviterer partnere, medlemmer og venner til netværksdage om bæredygtig mobilitet og byplanlægning.

Vi glæder os utroligt meget til, at vi kan mødes i samme rum, drikke kaffe, snakke og dele viden og erfaringer.

NB! Vi håbede på fuld genåbning, men Corona giver stadig udfordringer særligt for vores svenske partnere. Derfor arbejder vi på, at konferencen kan opleves digitalt på dag 1 for vores svenske partnere. Mere info følger snarest. Prioritér stadig fysisk deltagelse, hvis det er muligt for dig.

Hvem er inviteret?
Netværksdagene er både for partnere og medlemmer i Gate 21, og andre der arbejder med bæredygtig mobilitet og byplanlægning. Du kan være fra en kommune, region eller fra virksomheder, transportudbyder eller forskningsinstitutioner.

Hvad får du med hjem?
På dagene vil du få inspiration til virkemidler, der kan bruges i blandt andet DK2020 klimaplaner, klimapartnerskaber og byplanlægning for sundere byer med mindre trafikstøj og forurening. Netværksdagene er også stedet, hvor du får invitation til mulige nye samarbejder og er med til at sætte dit aftryk på Gate 21’s projektudvikling.

Vi har samlet en farverig buket af erfaringer fra forskellige innovations- og udviklingsprojekter, og vil på en række workshops debattere, hvordan de konkrete tiltag kan bruges af jer i det videre arbejde med grøn omstilling af transporten. Nogle tiltag er nu modne til at kunne skaleres, andre kalder på nye projekter, som vi kan søge midler til.

Hvem står bag
Bag netværksdagene står partnerne bag fire store mobilitetsprojekter i Gate 21: Fremtidens Intelligente Mobilitet, MOVE, LINC og Silent City. Projekter der alle inspirerer til handlinger, der baner vejen for fremtidens bæredygtige mobilitet med mindre CO2-udledning, trængsel og trafikstøj til gavn for borgere, byer og lokalsamfund.

Tilmelding og deltagelse
Det er gratis at deltage, og det vil være muligt at deltage begge dage eller blot en af dagene.

Tilmeldingen er lukket

Tilmelding til debatmøde om trafikstøj om eftermiddagen den 29. september er særskilt. Læs mere og tilmeld dig debatmødet her.

Sidste tilmelding: fredag den 24. september 2021.

 

Tirsdag den 28. september: Intelligent mobilitet og cross border innovation

Dag 1 er afslutningsevent for projektet Fremtidens Intelligente Mobilitet i Greater Copenhagen. Her sætter vi fokus på læringer og erfaringer fra projektets ni use-cases. Du kan få indblik i nye teknologier og metoder til at involvere borgerne, som kan sikre en mere bæredygtig mobilitet i og udenfor større byer. Innovation og nytænkning styrkes af samarbejde og videndeling på tværs af grænser. Du kan møde projektets partnere, og vi skal i fællesskab tale om, hvordan vi bruger resultaterne til at fremme cross border innovation og bæredygtig mobilitet. 

På dagen kan du blandt andet møde:

Anna Engblom
Senior advisor, Greater Copenhagen
Michael Johansson
Researcher, Lunds Universitet.
Håkan Samuelsson
Enhetschef, Region Skåne
David Meinke 
Udviklingschef, Region Sjælland

Om eftermiddagen har vi besøg af gæster fra Holland, Belgien og Tyskland og vidensdeler særligt om mobilitet udenfor byerne, mobilitet for alle – med udgangspunkt i projektet MOVE – Mobility Opportunities valuable for everybody. Denne del og eftermiddagen vil foregå på engelsk.

Sidst på eftermiddagen vil der være mulighed for at køre en tur i LINCs selvkørende shuttles på DTU Lyngby Campus. Vi sørger for en bus fra Albertslund til DTU. Efter besøget kører bussen til Lyngby Station, hvorfra der går tog direkte til Københavns Hovedbanegård.

Se det overordnede program for dag 1 i stort format ved at klikke på billedet til højre.
Læs flere detaljer om programmet for dag 1 her.

 

Onsdag den 29. september: Intelligent mobilitet og byplanlægning

På dag 2 inviterer LINC, DK2020 i Østdanmark og Silent City til videndeling og debat om resultater og erfaringer fra projekterne. Vi stiller skarpt på bæredygtig mobilitet i dansk byplanlægning og klimaplaner. Hvordan kan nye intelligente mobilitetsløsninger integreres i byplanlægning, og hvordan planlægger vi for sundere byer med mindre trafikstøj?

Vi debatterer og fremviser resultater og virkemidler til den bæredygtige omstilling af transporten i klimasmarte kommuner. Dagen afsluttes med et debatmøde for politikere og borgere om trafikstøj og grøn mobilitet.

På dagen kan du blandt andet møde:

Malene Freudendal-Pedersen
Professor, Aalborg Universitet
Susanne Krawack
Seniorkonsulent, CONCITO
Sune Schou
By- og Erhvervsdirektør, Egedal Kommune
Jacob Skjødt Nielsen
Grøn ambassadør, Køge Kommune

Se det overordnede program for dag 2 i stort format ved at klikke på billedet til højre.
Læs flere detaljer om programmet for dag 2 her.

Vil du tilmelde dig debatmødet om trafikstøj, skal det foregå særskilt.
Læs mere om debatmødet og tilmeld dig her.

Mød vores samarbejdspartnere på netværksdagene

Netværksdagene arrangeres af

Netværksdagene er støttet af

 

Detaljer

Start:
28. september 2021
Slut:
29. september 2021
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategori:

Arrangør

Gate 21
Telefon:
4368 3400
Se Arrangør hjemmeside

Sted

Gate 21, Auditoriet
Liljens Kvarter 2
2620 Albertslund, Danmark
+ Google Maps