Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Tag med til Stavanger og bliv inspireret af Nordens mest innovative byløsninger

25. september 2018 - 27. september 2018

Kom med, når Gate 21 inviterer på dansk studietur til Nordic Edge Conference & Expo

Vi har meget til fælles med vores nordiske naboer. Også når det kommer til indretningen af vores samfund, der skal bygges på intelligente og grønne løsninger.
På tværs af kommune- og landegrænser står vi derfor også overfor mange af de samme udfordringer i udviklingen af det bæredygtige samfund.

Nordic Edge-konferencen i Stavanger er en oplagt mulighed for høste inspiration.
Her mødes kommuner, organisationer og virksomheder og deler viden og erfaringer inden for Smart City.

Konferencen dykker ned i det bæredygtige, digitale samfund ud fra både et samfundsmæssigt, borgernært og teknologisk perspektiv. Se programmet her.

Der vil være oplæg fra en række af Nordens førende aktører og en sideløbende udstilling, der viser nordiske og internationale løsninger og initiativer. Udstillingen dækker en bred vifte af temaer – lige fra uddannelse over mobilitet til sundhed.

Du kan komme med på Nordic Edge 2018, når Gate 21 inviterer på studietur.

På studieturen vil du få styrket dit netværk med relevante danske og internationale aktører. Du får indblik i de mange muligheder inden for området og får et overblik over, hvad der er relevant for netop dit arbejde med bæredygtige byer.

Konference og expo

På studieturen får du fuld adgang til Nordic Edge’s konference og udstilling. Konferencen strækker sig over tre dage og byder både på hovedoplæg og parallelle sessioner. Gate 21 arrangerer en parallelsession den 25. september. Her vil vi dykke ned i konkrete cases inden for fire spor; affald, data, lys og lyd.

Netværksmiddag og norsk safari

Under studieturen får du rig mulighed for at styrke dit danske netværk. Gate 21 arrangerer en fælles middag for alle deltagere den 25. september. Der vil desuden være et nordisk netværkarrangement arrangeret af Nordic Edge dagen efter. Som en del af studieturen inviterer Gate 21 også på en norsk safari, hvor du kan komme ud at opleve nogle af Greater Stavangers byudviklingsinitiativer. For at sikre at de danske deltagere får relevant viden med hjem bliver safarien skræddersyet i samarbejde med Nordic Edge.

Sådan kommer du med

Alle er velkomne til at deltage i studieturen. Gate 21 tilbyder desuden en særlig pris til vores partnere, medlemmer og netværksmedlemmer.

Pris for Gate 21’s partnere og medlemmer
7.495,-

Pris for andre
8.995,-

Pakken indeholder tre overnatninger på hotel (ankomst den 24. september), morgenmad, tre dages konference og udstilling, en dansk netværksmiddag og norsk safari, der viser et udvalg af Greater Stavangers innovative byløsninger.

Vi vil gerne samle alle deltagere på Thon Hotel Maritim, der ligger centralt i det hyggelige Stavanger. Eftersom der er et begrænset antal pladser, bør du tilmelde dig med det samme.

Tilmeld dig her.

Bemærk, at der skal betales med det samme ved tilmelding, alle priser er ekslusiv moms og dækker ikke rejse til og fra Stavanger. Der ydes ikke refusion efter betaling.

Sidste frist for tilmelding er 20. august 2018.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Anne Vestrup på anne.vestrup@gmail.com eller 31698416

 

Detaljer

Start:
25. september 2018
Slut:
27. september 2018

Arrangør

Gate 21
Telefon:
4368 3400
Hjemmeside:
https://www.gate21.dk

Sted

Stavanger Forum
Gunnar Warebergs gate 13
Stavanger, 4021 Norway
+ Google Maps
Hjemmeside:
nordicedgeexpo.org