Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Generalforsamling i Fællesskabet for Dynamiske Data (F2D2)

10. marts // 9:00 - 10:00

Fællesskabet for Dynamiske Data har snart eksisteret i to år. Derfor har styregruppen besluttet, at der skal indkaldes til generalforsamling den 10. marts, 2023, hvor der gøres status på, hvor der gøres status på Fællesskabet for Dynamiske Datas arbejde de sidste 2 år, samt drøfter forslag til en vision og mission for Fællesskabet, ligesom et nyt arbejdsprogram.

For 2 år siden blev Fællesskabet for Dynamiske Data stiftet som et netværksinitiativ, der skulle understøtte kommuner og regioner i Region Hovedstadens og Region Sjællands geografi 17 kommuner, de to regioner Region Hovedstaden og Region Sjælland samt DTU Compute og DTU Engineering Technology har tilsluttet sig netværket, som har arbejdet på at udvikle og skalere løsninger, der fremmer grøn omstilling til gavn for borgere og virksomheder, og som kan understøtte udfordringer og behov i den kommunale opgavevaretagelse. Styregruppen for Fællesskabet for Dynamiske Data (F2D2) har nu siddet i to år og har derfor besluttet, at tiden er inde til at afholde en generalforsamling, gøre status og udstikke mål samt drøfte idéer til, hvordan netværksmedlemmerne i endnu højere grad kan få glæde af at være med i netværket.

Vi inviterer hermed kommunaldirektører, tekniske direktører og chefer, it- og digitaliseringschefer samt kontaktpersoner i kommuner og regioner, der er medlemmer af Fællesskabet for Dynamiske Data samt DTU Compute og DTU Engineering Technology

Generalforsamlingen finder sted den 10.3.2023 kl. 9.00 til 10.00 hos Gate 21 i Albertslund.

Her vil styregruppen fremlægge deres forslag til vision og mission for Fællesskabet for Dynamiske Data og komme med et bud på, hvilke arbejdsopgaver og nye tiltag, Fællesskabet skal arbejde med i den næste to-årige periode, ligesom et forslag til vedtægter for Fællesskabet vil blive fremlagt.

På generalforsamlingen vil der også skulle vælges en styregruppe, og det er den nuværende styregruppes ønske, at styregruppen fremover bemandes udelukkende på chefniveau for at sikre en bedre forankring af arbejdet også i forhold til opgavevaretagelsen i kommunerne.

I opfordres til at overveje jeres kandidatur til styregruppen, så vi kan få en stærk og visionær styregruppe valgt på generalforsamlingen.

Det er således vores store ønske, at kommunerne, regionerne og DTU prioriterer at komme til generalforsamlingen og giver deres besyv med om Fællesskabets fremtidige retning.

Tilmelding til at deltage i generalforsamlingen sker her:
Deadline for tilmelding er 6.3.2023.

Evt. spørgsmål til generalforsamlingen og Fællesskabet for Dynamiske Data kan rettes til:

Styregruppeformand Lars Christensen, Centerchef Teknik- og Miljøcenter, Høje-Taastrup Kommune
Telefon 4359 1271
Mail: larsch@htk.dk

eller til Fællesskabets sekretariat:

Lise Søderberg
Telefon 2125 1426
Mail: lise.soederberg@gate21.dk

Morten Koed Rasmussen
Telefon 2639 3887
Mail: morten.koed.rasmussen@gate21.dk

Detaljer

Dato:
10. marts
Tidspunkt:
9:00 - 10:00
Begivenhed Kategori:

Arrangør

Gate 21
Telefon:
4368 3400
Se Arrangør hjemmeside