Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Grønnere virksomheder med kommunen som medspiller

14. april 2016 // 13:00 - 15:30

Der er penge at spare og en forbedret konkurrenceevne at hente, når virksomheder fokuserer på energibesparelser og på at omstille til en grønnere produktion. Samtidigt er der ambitiøse politiske miljømål om energi- og ressourcebesparelser i Københavns Kommune og i de øvrige kommuner i Region Hovedstaden. Derfor sætter arrangementet ’Grønnere virksomheder med kommunen som medspiller’ fokus på, hvordan vi går fra få innovative projekter til, at mange små og mellemstore virksomheder begynder at realisere deres potentiale for materiale- og energibesparelser.

 

TIL ARRANGEMENTET VIL DU

  • høre kommunale og regionale politikere og virksomhedsledere fortælle om deres visioner for grøn omstilling med fokus på miljøsamarbejdet mellem virksomheder og kommuner.
  • få indblik i, hvordan Københavns Kommune sammen med håndværkere, leverandører og rådgivere har udviklet forretningsmodeller om energibesparelser i handels- og servicevirksomheder.
  • høre om og blive inviteret ind til det nye projekt Bæredygtig Bundlinje, hvor små og mellemstore virksomheder og kommuner sammen kan arbejde på at indfri virksomhedernes potentialer for energi- og materialebesparelser.

 

Bag arrangementet står Københavns Kommune og det nye Gate 21-projekt, Bæredygtig Bundlinje, hvor 100 virksomheder i Region Hovedstaden vil få hjælp til at udvikle grønne forretningsplaner.

 

PROGRAM

Se programmet her (pdf)

 

TILMELDING

Du kan tilmelde dig her

Ved udeblivelse uden afbud vil du blive opkrævet et no-show-fee på 500 kroner

 

HVEM

Arrangementet henvender sig til virksomheder, interesseorganisationer, rådgivere og kommuner med interesse i grøn omstilling af virksomheder.

 

SPØRGSMÅL

Kontakt Line Bech, projektleder, Gate 21 line.bech@gate21.dk

 

Bæredygtig Bundlinje er støttet af:

EU-logo_DK_Regional_fv_jpg        RegionHovedstaden_cover    VF_logo_RGB_140x140px

Details

Date:
14. april 2016
Time:
13:00 - 15:30
Event Category:

Venue

Københavns Rådhus – Hovedkassen
Rådhuspladsen 1
København, København 1599 Danmark
+ Google Map