Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

INVITATION TIL SEMINAR: Tekstilaffald bliver til nye byggematerialer

26. februar 2020 // 9:00 - 13:00

Gratis

Offentlig-privat innovationssamarbejde viser vejen mod en cirkulær byggesektor.

Store mængder tekstilaffald sendes i dag til forbrænding. Men tekstilaffaldet kan udnyttes endnu bedre og skabe større værdi. Ved hjælp af innovative løsninger kan tekstilerne forvandles til byggematerialer.

I et pilotstudie har AffaldPlus, Lendager Group og Rambøll sammen udviklet nye byggematerialer af tekstilaffald, som er indsamlet hos borgere på Sydsjælland. På seminaret vil partnerne fremlægge projektets resultater og læringspunkter, ligesom der vil være mulighed for at se en udstilling om tekstilaffaldets rejse til byggematerialer.

Formålet med pilotstudiet har været at vise vejen for cirkulær anvendelse af de mange tons affaldstekstiler, hvor levetiden forlænges ved at genanvende dem i nye byggematerialer.

Seminaret henvender sig til kommuner, regioner, affaldsselskaber, universiteter og private virksomheder, der har interesse i cirkulær anvendelse af tekstiler.

Det er gratis at deltage i arrangementet. Bliver du forhindret i at deltage beder vi dig melde afbud. Gør du ikke det, gør vi opmærksom på, at der vil blive opkrævet et no-show-fee på 500 kroner.

 

Tid & dato:  26. februar 2020 fra klokken 9.00 til 13.00
Sted: Rambøll, Hannemanns alle 53, 2300 København S

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pilotstudiet er en del af FUTURE, som består af syv visionære pilotstudier på tværs af virksomheder, regioner, kommuner og universiteter i Greater Copenhagen.

Detaljer

Dato:
26. februar 2020
Tidspunkt:
9:00 - 13:00
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategori:

Sted

Ramböll
Hannemanns Allé 53
København S, 2300
+ Google Maps