Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Webinar: Kommunale tiltag for energibesparelser

7. oktober 2022 // 10:00 - 12:00

Regeringen, KL og Danske Regioner har indgået en aftale om at spare på energien i det offentlige for at imødekomme de udfordringer, som den igangværende energikrise medfører. Det offentlige skal gå forrest og spare på energien ved at skrue ned for både varme og lys og derudover opfordre medarbejdere til at overveje deres strømforbrug.

Gate 21 afholder på den baggrund et to timers webinar den 7. oktober rettet mod kommunale medarbejdere og ledere for at dykke ned i aftalen og det materiale, der kan hjælpe kommunerne på vej samt viderebringe allerede gjorte erfaringer.

Vi får besøg af KL, som vil fortælle om den aftale, de har indgået på vegne af kommunerne og svare på nogen af jeres spørgsmål. Energistyrelsen kommer for at fortælle om deres råd og vejledning til at få brugere og borgere til at spare på energien. Derudover vil flere kommuner viderebringe de erfaringer, de allerede har gjort sig med at styrke energiledelse via data, temperaturregulering og arbejdet med andre bygningsejere om at spare på energien.

 

Tilmeld dig her 

 

Program 

10:00 Velkommen og dagens program, v/ Jens Skov-Spilling, Gate 21
10:05  Baggrunden for aftalen og den kommunale opgave om energibesparelser, v/ Sara Røpke, KL
10:25     Databaseret energistyring og temperatursænkning i Høje-Taastrup Kommune v/ Jens-Emil Nielsen, Høje-Taastrup Kommune

Databaseret energistyring i Tårnby Kommune v/ Rune Klitgaard, Tårnby Kommune

Energien i flyverpladser v/ Henrik Sørensen, Slagelse Kommune

Hvordan kan en kommune samarbejde med bygningsejere om at reducere energiforbruget? v/ Annette Egetoft, Energispring i Københavns Kommune

11:25 Energispareråd og informationsmateriale v/ Vincent Rudnicki, Energistyrelsen
11:40  Hvad er der brug for ude i kommunerne for at løse opgaven?
12:00    Tak for i dag

Detaljer

Dato:
7. oktober 2022
Tidspunkt:
10:00 - 12:00

Arrangør

gate 21

Sted

Webinar