Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Markedsdialog: Hvordan reducerer vi råstofforbruget i offentlige anlæg?

12. december // 11:30 - 15:30

Arbejder du med offentlige anlæg i en kommune, forsyningsvirksomhed eller som bygherrerådgiver? Og vil du bidrage til at reducere råstofforbruget i offentlige anlægsprojekter? Så kom til markedsdialog om fremtidens udbudskrav den 12. december i IDA Conference, København.

Partnerskabet bag skaleringsprocessen ‘Sammen om mindre råstofforbrug’ inviterer til en markedsdialog mellem bygherrer og rådgivere den 12. december.

Markedsdialogen er en unik mulighed for at høre en række offentlige bygherrer sætte ord på, hvilke behov og ideer de har til genanvendelse af råstoffer.

Du kan blandt andet møde Vejdirektoratet, Banedanmark, Metroselskabet og en række kommuner og forsyningsselskaber.

 

 

Hvordan bringes rådgiverydelser i spil?

Markedsdialogen afvikles som en workshop, hvor de offentlige bygherrer præsenterer ambitioner, ideer og behov og bagefter inviterer til diskussion af spørgsmål som:

  • Hvilke fælles krav kan offentlige bygherrer stille, for at sikre mere genbrug af råstoffer – nu og i fremtiden?
  • Hvordan kan rådgiverydelser bringes i spil og bidrage til mere ensartet myndighedsbehandling?
  • Kan rådgiverydelser bidrage til bedre overblik over materialestrømme på tværs af projekter – og hvilke former for samarbejde kræver det?

Målgruppe:

Den primære målgruppe for markedsdialogen er private rådgivere og offentlige anlægsudviklere. Interesserede entreprenører og øvrige leverandører er også velkomne.

Dialogen faciliteres af Center for Offentlig-Privat Innovation og Gate 21. Formålet er at skabe større skala i efterspørgslen efter nye rådgiverydelser, der bidrager til et mindre træk på råstoffer i offentlige anlægsprojekter.

Du kan læse mere om partnerskabet, der er gået sammen i en skaleringsproces for innovative offentlige indkøb med målet om at forbedre og reducere forbruget af råstoffer i offentlige bygge- og anlægsprojekter.

Det praktiske:

Arrangør: Gate 21, WE BUILD DENMARK og CO-PI.

Tid: 12. december kl. 11.30-15.30.

Sted: IDA Conference, Kalvebod Brygge 31-33 1780 København V.

Arrangementet er gratis, men tilmelding nødvendig.

 

Detaljer

Dato:
12. december
Tidspunkt:
11:30 - 15:30
Begivenhed Kategori:

Sted

IDA Conference, Kalvebod Brygge 31-33 1780 København V.
Kalvebod Brygge 31-33
København V, Denmark
+ Google Maps