Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Metropolis: by Light – International konference for fremtidens intelligente lys

12. september 2018 - 15. september 2018

EUR350

Metropolis: by Light

Kom med på Nordens største konference for intelligent belysning
12. – 15. september 2018 i Malmö

Greater Copenhagen har udviklet sig til at være verdens førende Living Lab for intelligent belysning. Gennem Lighting Metropolis er der lagt et stærkt fundament for samarbejder mellem virksomheder, kommuner og forskere. Til gavn for byer og borgere.

Nu inviterer Lighting Metropolis til Nordens største konference for lys – Metropolis: by Light den 12. til 15. september 2018.
Konferencen markerer den officielle åbning af 30 Living Labs, der er født ud af Lighting Metropolis og præsenterer regionens unikke økosystem, der gør det innovative samarbejde muligt.

I Malmö mødes internationale forskere, fremtrædende branchefolk og initiativrige byer. Sammen vil de udfolde spændende perspektiver på fremtidens lys gennem oplæg, workshops og rundbordssamtaler. Blandt konferencens internationale gæstetalere er Florence Lam, Joachim Ritter og Sandra Rey.

Det vil desuden være muligt at besøge en stor del af de 30 Living Labs på guidede busture. På turene vil aktørerne bag demonstrationsprojekterne fortælle om løsningerne, samarbejdet og potentialerne.

Konferencen afsluttes med et ti dage langt event, hvor :byLight forvandler Malmös offentlige rum til en spektakulær lysudstilling.

Du kan finde mere information om konferencen og de sideløbende events her.

Metropolis: by Light er arrangeret af Gate 21, Innovation Skåne og Malmö stad.

Detaljer

Start:
12. september 2018
Slut:
15. september 2018
Pris:
EUR350