Loading Events

« All Events

Netværksmøde på Bornholm: Erfaringer viser vejen mod cirkulære værdikæder

24. marts / 14:30 - 18:00

Afslutning af BYG360⁰ & MaterialeVærket – resultater og perspektiver

BYG360⁰ & MaterialeVærket er ved at nå til vejs ende, og det er tid til at samle op på resultater og erfaringer. Derfor inviterer Grønt Byggeri Netværk alle aktører i byggeriet til et netværksmøde den 24. marts 2021.

Til netværksmødet kan du høre, hvordan projektet konkret har bidraget til grønne omstilling og hvordan den viden, der er skabt i projektet, kan bruges fremefter til at gøre værdikæden for byggematerialer mere cirkulær på Bornholm.

Mødet arrangeres af Bornholms Regionskommune i regi af Partnerskab for Cirkulære Kommuner og Bæredygtig Bundlinje Bornholm.

Det er gratis at deltage, og der vil være forplejning. Tilmeldingsfristen er 18. marts 2021.

Tilmeld dig her. 

 


OM PROJEKTET
BYG360° og MaterialeVærket er to sammenhængende projekter, der handler om at bruge og genbruge de gode ressourcer, vi har på øen – så vi får kvalitet, økonomi og klimavenlighed til at gå op i en højere enhed. For både de bornholmske forbrugere og erhvervslivet.
Konkret arbejders der med bæredygtig nedrivning af ældre bygninger, således at flest mulige byggematerialer kan genbruges i andre sammenhænge. Samtidig med at et MaterialeVærk åbner for at eksperimentere med udvikling af nye byggematerialer skabt ud gamle materialer samt fra biobaserede og råstofbaserede materialer fra Bornholm. MaterialeVærket etableres i samarbejde med Multihuset i Østerlars, der lægger lokaler til en udstilling og et eksperimenterende materialeværksted.
Det samlede projekt sigter således også på at skabe mulighed for nye forretningsområder for bornholmske virksomheder indenfor nedrivning samt salg og byggeri med genbrugsmaterialer. Cirkulær økonomi handler på den måde ikke kun om miljø, men også om nye lokale arbejdspladser.

Details

Date:
24. marts
Time:
14:30 - 18:00
Event Category:

Venue

Kommunalbestyrelsessalen
Landemærket 26
Rønne, Danmark
+ Google Map