Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Nyt fællesskab for dynamiske by-data

1. oktober / 9:30 - 11:30

Gratis

At arbejde med data til bæredygtige by-løsninger er ikke altid lige til. Og slet ikke når vi taler om at anvende de dynamiske data (sensordata og andre realtidsdata) sammen med eksisterende data.

Flere data- projekter har på tværs af mange kommuner skabt spændende resultater. Men projekter har en udløbsdato og derfor er der behov for at skabe et projektuafhængigt netværk – i første omgang for kommuner og regioner.

Idéen bag et fællesskab er at skabe en ramme for innovation og digitalisering i første omgang indenfor miljø- og teknikområdet, hvor deltagerne sammen og på tværs

  • kan udvikle praktiske fælles løsninger, der gør brug af nye datakilder
  • finde måder at skalere løsningerne
  • høste værdien af løsningerne
  • vidensdele om det at anvende dynamiske data evt. i kombination med andre datakilder og gøre brug af de nye teknologier

Styregrupperne for de tre projekter Den Regionale Datahub, Sikker og Anvendt Data samt Smart City Cyber Security Lab bakker op om idéen og står bag invitationen til møde torsdag den 1. oktober 2020 kl. 9.30 – 11.30. Mødet holdes hos Gate 21 i Auditoriet.

På mødet vil ideen om det nye netværk blive foldet ud, og hvordan man som kommune kan tilslutte sig netværket.

 

TILMELD DIG HER

 

Målgruppen for mødet er chefer og medarbejdere på teknik- og miljøområdet, som er interesseret i data og hvordan databaserede løsninger kan bidrage til at skabe bedre og mere bæredygtige byer og landsbyer.

Vi glæder os til sammen med jer at fortsætte datarejsen her med særlig fokus på de nye datakilder.

 

Detaljer

Dato:
1. oktober
Tidspunkt:
9:30 - 11:30
Pris:
Gratis

Arrangører

Den Regionale Datahub
Sikker og Anvendt Data
Smart City Cyber Security Lab

Sted

Gate 21
Liljens Kvarter 2
2620 Albertslund, Danmark
+ Google Maps