Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Nyt mobilitetsprojekt: Projektkonsoliderende workshop

13. January 2020 // 9:00 - 15:00

Free

I et nyt projekt vil vi samle kommuner, trafikselskaber, regioner og forskningsinstitutioner om at implementere, videndele og evaluere udbredelsen af nye mobilitetsløsninger.

I kan stadigvæk nå at være med i ansøgningen til det nye projekt, som skal indsendes d. 7. februar 2020. Tilmeld jer den projektkonsoliderende workshop d. 13. januar, 9-15, på Kristallen i Lund

 

Hvad kommer projektet til at indeholde?

Fremtidens transport
De mobilitetsløsninger der vil være i fokus, er initiativer der er nye på markedet, som skal hjælpes i gang uden for de større byer, og som kræver en vidensopbygning. Emnerne forventes at have en central rolle i fremtidens transport og er:
• Landsbyens mobilitet
• Samkørsel
• Cyklisme i fremtidens transport
• Kobling til kollektiv trafik og flextrafik
• Varetransporter

Se input fra workshoppen.

Implementering til skalering

I projektet vil vi arbejde med skalérbare initiativer, der udvikles og implementeres. Skalering og skalerbarhed bliver således et omdrejningspunkt for casene og projektsamarbejdet. I praksis betyder det, at partnerne i projektet videndeler og følger hinandens cases med henblik på at bane vejen for tage løsningerne videre sammen og sikre den større sammenhæng. Viden og analyser bliver en del af fundamentet for udbredelse. I projektet kan kortlægning af transportvaner før og efter, analyser transportadfærd løftes af universiteter, rådgivere og dataleverandører.

Projektet vil bygge videre på eksisterende projekter
Projektet bygger ovenpå erfaringer og analyser fra eksisterende projekter. På baggrund af en oversigt over eksisterende mobilitetsprojekter og to eksisterende Interreg projekter om fremtidens mobilitet vil vi bygge ovenpå og lave en fælles platform for videndeling omkring nye mobilitetsløsninger, så de kan tages videre til en større skala.

Hvad sker der nu?

  1. Vi vil gerne modtage en interessetilkendegivelse fra jer der indeholder en beskrivelse af hvad jeres organisation er interesserede i forhold til et nyt projekt. Udfyld en skabelon (her på DK & SE) for din organisation og send til Anna Thormann og Anders Nilsson  senest d. 6. januar.
  2. Modtag et første udkast til en projektbeskrivelse fra os d. 6. januar.
  3. Forbered og afklar med jeres egen organisation jeres deltagelse i projektet og jeres input til den konsoliderende workshop i Lund d. 13. januar.
  4. Vi afholder den konsoliderende workshop i Lund d. 13. januar, hvor vi sammen designer ansøgningen til Interreg ØKS, der har frist den 7. februar 2020. Tilmeld dig her.

Projektet udvikles i samarbejde med Innovation Skåne og Region Hovedstaden. Forprojektet støttes af Interreg ÖKS.

 

Details

Date:
13. January 2020
Time:
9:00 - 15:00
Cost:
Free

Organizer

GATE 21

Venue

Kommunhuset Kristallen
Brotorget 1
Lund, 222 37 Sweden
+ Google Map
View Venue Website