Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Online projektudviklingsworkshop: Grøn omstilling af transporten

12. januar / 13:00 - 16:00

Free
Har I som kommune eller organisation brug for fælles og nytænkende projekter for at reducere CO2-udledningen fra transporten, komme trafikstøjen til livs eller fremme nye mobilitetsløsninger og grønne transportvaner?
Kom og få et overblik over funding mulighederne i rækken af nye EU-programmer, og byd ind med temaer som jeres organisation har brug for, at vi sammen udvikler projekter inden for i de kommende år.

 

Gate 21, Region Hovedstaden og Greater Copenhagen EU Office inviterer til en projektudviklingsworkshop om grøn omstilling af transporten. Jeres input vil danne grundlag for den projektudvikling Gate 21 vil have fokus på i 2021 og 2022.

Workshoppen afholdes tirsdag den 12. januar kl. 13.00 – 16.00.

Vi sender et link – og mødes virtuelt.

 

Hvorfor skal I komme til workshoppen?

Alle kommuner i Greater Copenhagen sætter i disse år turbo på grøn omstilling. Inden for transporten er der mange gevinster at hente i at skabe en grønnere pendlertransport, udvikle nye teknologier, brug af data, reduktion af støj og skabe flow i trafikken. Grøn transport og fremkommelighed løftes bedst, når vi samarbejder på tværs af kommunegrænser.

De nye projekter vil tage udgangspunkt i de problemstillinger på transport- og mobilitetsområdet, der er mest presserende i kommunerne. Derfor kigger vi ind i målsætninger og prioriteter, som er formuleret i KKR hovedstadens VIP-Klima projekter, Greater Copenhagen Green Charteret, DK 2020-samarbejdet, samt i regionernes udviklingsstrategier. I skal i øvrigt selv tage udgangspunkt i jeres egne målsætninger og handleplaner på området.

Målet med projektudviklingsworkshoppen er: Indenfor 4-5 temaer identificerer vi behov og prioriterer innovative tiltag, der kan fremme den grønne transport og skabe værdi i kommunerne og regionen. Dette danner grundlag for Gate 21’s videre arbejde med projektudvikling.

Opgaven til deltagerne: Vi har brug for din organisations input til, hvilke udfordringer vi skal løse sammen. Derfor skal du inden workshoppen undersøge, hvilke områder din kommune har interesse i at arbejde med.

Målgruppe for workshoppen

Workshoppen er for medarbejdere i kommuner, regioner, virksomheder og universiteter, der arbejder med klima, støj, mobilitet, trafikale udfordringer, mere sammenhængende transport og bedre anvendelse af data og nye teknologier.

Hvilke temaer arbejder vi med på workshoppen?

På workshoppen arbejder vi med projektideer, som handler om:

  • Trafikstøj
  • Nye grønne pendlervaner
  • Cykling og aktiv transport
  • Kombinationsrejser, forretningsmodeller og MaaS
  • Intelligente mobilitets systemer og trafikledelse
  • Elektrificering i transporten

 

Tilmeld dig workshoppen her

Hvis du har spørgsmål til udviklingsworkshoppen, er du velkommen til at kontakte:

Anna Thormann Boesen, programleder Bæredygtig Mobilitet, Gate 21
anna.thormann@gate21.dk

Bag workshoppen står

                   

Details

Date:
12. januar
Time:
13:00 - 16:00
Cost:
Free
Event Category:

Organizers

Gate 21
Region Hovedstaden
Greater Copenhagen EU Office