Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Opstartsmøde Cykelpartnerskabet – for kommuner

14. november 2019 / 9:30 - 11:30

Gratis

Skal jeres kommune være med til at fremme cyklisme som grøn, sund og effektiv transport i Region Hovedstaden? Så kom til opstartsmøde i projektet Cykelpartnerskabet, som søger kommunale partnere.

Moving People, Cyklistforbundet og Supercykelstisamarbejdet inviterer alle interesserede kommuner i Region Hovedstaden til opstartsmøde for et nyt Cykelpartnerskab, som faciliteres af Gate 21.

Mødet afholdes: den 14. november klokken 9.30 – 11.30 hos Gate 21, Liljens Kvarter 2, 2620 Albertslund

 

Du kan tilmelde dig her.

 

Gennem de sidste tre år har projektet Moving People arbejdet med at fremme grøn og sund transport sammen med mere end 80 virksomheder og kommuner. Heldigvis fortsætter det gode netværkssamarbejde, for Moving People har sammen med Cyklistforbundet og Supercykelstisamarbejdet indgået et Cykelpartnerskab. Det betyder, at vi i 2020 kan arbejde videre med at udbrede og udvikle de mange tiltag og samarbejder, som startede i Moving People. Erfaringerne fra Moving People er overbevisende. Virksomheder, der har arbejdet med grøn mobilitet, har:

  • opnået et fald i antallet af bilister,
  • fået flere medarbejdere, der cykler til arbejde og
  • CO2-besparelser på over otte procent.
De erfaringer vil vi gerne dele med flere virksomheder og kommuner i Region Hovedstaden. Målet med Cykelpartnerskabet er, at flere pendlere vil integrere cyklen på turen til og fra arbejde og at få flere virksomheder til at gøre en aktiv indsats for at fremme grøn og sund transport i alle dele af regionen – i byer, forstæder og på landet.

Vi inviterer kommuner i Region Hovedstaden med til at give input til, hvordan vi i Cykelpartnerskabet kan spille sammen med jeres planer for trafik, mobilitetsindsatser og virksomhedssamarbejder.
Derfor: Kom med til vores opstartsmøde, hvor I kan høre mere om partnerskabet, og hvor vi sammen afdækker, hvordan Cykelpartnerskabet kan understøtte jeres arbejde med at fremme cykling, sundhed og andre grønne transportformer.

Som kommune kan I deltage i Cykelpartnerskabet på flere måder

  • Som arbejdsplads, der sætter fokus på indsatser for jeres medarbejdere
  • Som attraktiv erhvervskommune, der aktivt understøtter virksomheder, som ønsker at arbejde med cykelfremme, fremkommelighed og sund, grøn transport.
  • Som netværksdeltager, der deler viden med andre kommuner om cykelfremme og mobilitet i egen kommune og på tværs af regionen.

Så kom til opstartsmøde for Cykelpartnerskabet – giv dine input og hør mere om planerne for projektet.

For yderligere information om Cykelpartnerskabet, kontakt:
Charlotte Hauerslev, Seniorprojektleder i Bæredygtig Mobilitet, Gate 21
Mail: Charlotte.hauerslev@gate21.dk
Telefon: 5387 7003

Der vil blive afholdt et tilsvarende møde for virksomheder. Virksomheder, der ønsker at høre mere om Cykelpartnerskabet, bedes kontakte Charlotte Hauerslev.

Cykelpartnerskabet, der faciliteres af Gate 21, er et samarbejde mellem:

Cykelpartnerskabet er finansieret af

Detaljer

Dato:
14. november 2019
Tidspunkt:
9:30 - 11:30
Pris:
Gratis

Arrangører

GATE 21
Moving People
Supercykelstier
Cyklistforbundet

Sted

Gate 21
Liljens Kvarter 2
2620 Albertslund, Danmark
+ Google Maps