Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Rådgivermøde i Bæredygtig Bundlinje 2.0

17. juni 2019 // 10:00 - 12:00

Kan du rådgive virksomheder i at udvikle grønne og cirkulære forretningsmodeller?

Så kom til rådgivermøde i Bæredygtig Bundlinje 2.0 mandag den 17. juni 

Bæredygtig Bundlinje 2.0 er en ny indsats, hvor vi sætter skub i den grønne udvikling hos små og mellemstore virksomheder i Region Hovedstaden. Vi tilbyder virksomheder processtøtte og konsulenthjælp til at gøre deres nuværende forretningsmodeller grønnere eller til at udvikle nye cirkulære forretningsmodeller.

Målet er at fremme den cirkulære og grønne forretningsudvikling hos virksomheder primært i byggebranchen og i oplevelsesbranchen. Indsatsen i byggebranchen fokuserer på at udbrede en cirkulær håndtering af materialer blandt for eksempel håndværksvirksomheder. I indsatsen for oplevelsesbranchen er der særligt fokus på hoteller, restauranter og cafeer.

Vi inviterer rådgivere, der er interesserede i at rådgive virksomheder i projektet, til et møde den 17. juni 2019. Her giver vi en grundig introduktion til projektet samt information om økonomi, krav og rammer for projektet.

Tilmeld dig her

Tilmelding er nødvendig og skal ske senest den 12. juni

Om projektet

Cirkulær forretningsudvikling
Virksomhederne, der deltager i projektet, bliver tilbudt to forskellige spor. Det ene spor fokuserer på udvikling af grønne forretningsmodeller indenfor konkrete indsatser, som for eksempel madspild, logistik-optimering eller miljømærker. Det andet spor fokuserer på udvikling af en cirkulær forretningsmodel med kunder og leverandører. Her samarbejdes med DTU Diplom.

Grøn implementering
I Bæredygtig Bundlinje 2.0 er der mulighed for, at virksomhederne kan søge støtte til implementering af de grønne forretningsmodeller.

Baggrund
Bæredygtig Bundlinje 2.0 er støttet af EU´s Regionalfond og Region Hovedstaden. Projektet er en fortsættelse af Bæredygtig Bundlinje og bygger på viden og erfaringer herfra. Projektet starter i foråret 2019 og afsluttes i foråret 2022.

Læs mere om projektet her.

Kontakt

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Lise-Lotte Schmidt-Kallesøe på lft@gate21.dk

Download invitationen som pdf her

Præsentation

Download den her

Details

Date:
17. juni 2019
Time:
10:00 - 12:00
Event Category:

Venue

Gate 21, Auditoriet
Liljens Kvarter 2
2620 Albertslund, Danmark
+ Google Map