Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

REHVA World Congress CLIMA 2016

23. maj 2016 // 8:30 - 25. maj 2016 // 16:30

De sidste energibesparelser nås gennem samarbejde

Kravene til nye bygningers energiforbrug strammes markant i disse år i hele Europa. Målet fra EU er, at nye bygninger fra og med 2020 skalhave et energiforbrug tæt på nul, hvor restenergibehovet dækkes af vedvarende energi.

Byggebranchen har håndteret lignende stramninger i 2008, i 2010 og nu senest i 2015. Derfor er de lavthængende frugter for længst plukket. Men de sidste resultater henter vi ikke hjem så let. Og det giver store udfordringer, når vi skal opfylde de nuværende og fremtidige krav til byggeriet i 2020. Hvis vi skal nå i mål, er byggeriets parter nødt til at samarbejde.

Når verdenseliten af forskere, rådgivere og byggevareleverandører mødes i Aalborg den 23.-25. maj til den store internationale kongres om indeklima og energi i bygninger – CLIMA2016 – er det netop for at samarbejde og udveksle erfaringer på tværs af lande- og faggrænser. Og kan man ikke afsætte tre fulde dage, er der mulighed for at købe en dagsbillet.

Konferencen har et tæt pakket program i 11 parallelle spor, som appellerer til forskellige aktører i byggebranchen. Der er de videnskabeligt tunge indlæg, hvor de nyeste forskningsresultater fremlægges, som f.eks. ”Building Performance”, og der er de praktisk orienterede workshops, der er mere rettet mod beslutningstagere, rådgivere og udførende, som f.eks. ”Energy Efficient Heat Pump, from ”Standard” Performances to ”Seasonal” Performance.

På kongressen vil der være også præsentation af flere EU-støttede projekter, der sigter mod at fremme samarbejdet på tværs af landegrænser og fagområder i byggebranchen.

Læs mere om konferencen her

 

Details

Start:
23. maj 2016 // 8:30
End:
25. maj 2016 // 16:30
Event Category:
View Event Website

Venue

Aalborg Congress & Culture Centre (AKKC)
Europa Pl. 4
Aalborg, 9000 Danmark
+ Google Map