Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Sådan genanvender du jord i et byggeprojekt — på 60 minutter

28. september // 9:00 - 10:00

Få inspiration og konkrete værktøjer til dit arbejde

Hvert år flyttes millioner tons jord rundt i Danmark. Når der bygges og anlægges nyt, bliver der ofte kørt opgravet jord væk og tilført nye råstoffer langvejsfra. Transporten og behovet for nye råstoffer er omkostningstungt, belastende for klimaet og udgør et stort træk på knappe ressourcer. Kommunerne kan spare både penge og COved at bruge jord fra egne byggerier på nye måder.

Vi graver os ned erfaringer med lokal genanvendelse af jord i Høje-Taastrup, jordbalance i Roskilde og ser på, hvordan et prognoseværktøj og en CO2-beregner kan understøtte indsatserne.

 

Program

Velkomst: Hvad er CityLoops for en størrelse og introduktion til dagens deepdive “lokal genanvendelse af jord” ved Line Bech, Gate 21 og Pernille Kern Kernel, Region Hovedstaden
Høje-Taastrup Kommune har udvekslet jord mellem to lokale bygge- og anlægsprojekter. Hør hvordan! ved Laura Heron Jessen, Høje-Taastrup Kommune
Værktøjstutorial: Sådan bruger du prognoseværktøjet for jord ved Jens Lind Gregersen, Region Hovedstaden
Jordbalance i Roskilde Kommune og erfaringer fra Musicon ved Roskilde Kommune
Værktøjstutorial: Sådan bruger du CO2-beregneren på jord  
Tak for i dag og næste skridt ved Line Bech, Gate 21 og Pernille Kern Kernel, Region Hovedstaden

 

 

TILMELD DIG HER

Praktisk

Har du spørgsmål, er du velkommen til at tage fat i projektleder Josephine Hasling Mikkelsen på mail eller telefon: 2475 4573.

 

Webinaret er en del af en serie, hvor vi dykker ned i det cirkulære byggeri. Alle webinarer varer en time og du kan finde dem her.

 

Detaljer

Dato:
28. september
Tidspunkt:
9:00 - 10:00
Begivenhed Kategori: