Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Sådan genbruger og genanvender du beton — på 60 minutter

21. september // 9:00 - 10:00

Få inspiration og konkrete værktøjer til dit arbejde

Beton er verdens mest anvendte byggemateriale. Og genbrug og genanvendelse af materialet kan blive kilden til store reduktioner i byggeriets klimaaftryk.

I dette webinar får vi indblik i mulighederne for at bruge betonen igen gennem konkrete erfaringer fra Roskilde og Høje-Taastrup. Vi hører om realiserede projekter, udfordringer og dykker ned i business cases.

Vi gennemgår også et værktøj til at beregne CO2-effekten ved at genbruge og genanvende beton og andet bygge- og nedrivningsaffald.

 

Program

Velkomst: Hvad er CityLoops for en størrelse og introduktion til dagens deepdive “genanvendelse af beton” ved Josephine Hasling Mikkelsen, Gate 21 og Pernille Kern Kernel, Region Hovedstaden
Hør, hvordan Roskilde Kommune har arbejdet med genbrug og genanvendelse af beton ved Klaus Kellerman, Roskilde Kommune
Værktøjstutorial: Sådan bruger du CO2-beregneren på beton og CDW ved Klaus Kellerman, Roskilde Kommune
Hør, hvordan Høje-Taastrup Kommune arbejder med genanvendt beton ved Erika Yates, Høje-Taastrup Kommune
Webinarrækken: Hvad dykker vi ned i næste gang? ved Josephine Hasling Mikkelsen, Gate 21 og Pernille Kern Kernel, Region Hovedstaden

 

 

TILMELD DIG HER

Praktisk

Har du spørgsmål, er du velkommen til at tage fat i projektleder Josephine Hasling Mikkelsen på mail eller telefon: 2475 4573.

 

Webinaret er en del af en serie, hvor vi dykker ned i det cirkulære byggeri. Alle webinarer varer en time og du kan finde dem her.

 

Detaljer

Dato:
21. september
Tidspunkt:
9:00 - 10:00
Begivenhed Kategori: